Kapcsolat

Fejlett megjelenítő technológia

A Sharp mérnökei folyamatosan fejlesztik és finomítják az új megjelenítő technológiákat. Már 2007-ben bejelentettük például az Advanced Super View-t (ASV), egy új megjelenítő technológiát, ami a világ legnagyobb kontrasztarányával, legszélesebb látószögével és leggyorsabb válaszidejével rendelkezett.

Ez csak egy volt a számtalan mérföldkő közül soha véget nem érő törekvéseink sorában, hogy egyre szofisztikáltabb új technológiákat dolgozunk ki. Néhány további példa:

Új technológia a síkképernyős kijelzőkhöz

2012-ben a Sharp volt az első vállalat, amely LCD paneleket kezdett gyártani indium gallium cink-oxid (IGZO) felhasználásával. Ez az áttörés a képernyő technológiában rendkívül nagy felbontást és fényerőt biztosít, kivételes energiahatékonysággal. Ma ezt az ‘új technológiát’ széles körben használják a folyadékkristályos kijelzők széles körénél.

A legújabb UV2A technológia

Egyik innovációnk a megjelenítő technológiában az UV2A. Ez a technológia,amely ideális a nagyformátumú kijelzőkhöz, számos szabadalmaztatott anyagot egyesít, hogy kivételesen magas kontrasztot biztosítson a háttérvilágítás lehető leghatékonyabb használata mellett. Az eredmény: fényerős, élénk színek és kiváló képfelbontás, amelyet szokatlanul alacsony energiafogyasztás támogat – mindaz, amire Önnek szüksége van a Sharp legújabb megjelenítő technológiájából.

Élen járunk az interaktív kijelzők új technológiái terén

Visszatekintve, nehéz volt nagyméretű érintőképernyőket készíteni, mivel a leginkább hozzáférhető technológia, az infravörös megoldás megnövelte a képernyő méretét és érzékeny volt a környezeti feltételekre. A Sharp más megközelítést alkalmazott, és áttörést ért el a projektált kapacitív érintő technológiát és gyorsabb mintavételt támogató fejlett vezérlőjét használó, elegáns, környezetbarát, 80"-es BIG PAD interaktív síkképernyős képernyőjével.

Ez a legújabb érintőképernyő technológia az elvártnál jobban csökkenti a "zaj" mennyiségét, drámaian megnövelve az érintés pontosságát, természetes és folyékony írásélményt, valamint az időbeli elcsúszások és hibás bevitelek szinte teljes kiküszöbölését eredményezi.