Kapcsolat

Impresszum

Sharp Electronics (Europe) GMBH Sp. z o.o. branch in Poland
Headquarters:  
33, Poleczki street
02-822 Warsaw 
Poland

Phone: + 48 22 545 81 00 
Fax: + 48 22 545 81 05 

Registered at Regional Court in Warsaw, XIII Commercial Division of the National Court Register KRS: 0000226509, NIP: 1080000846, REGON: 140021108


Felhasználási feltételek
 A Sharp Electronics (Europe) GmbH weboldala naprakész és pontos információkat tartalmaz. Mindazonáltal nem szavatoljuk a tartalom egységét, helyességét és időszerűségét. Ugyanez értendő a tartalomban található hivatkozásokkal elérhető külső weboldalakra. 

A Hamburgi Terület Bíróság 1998. május 12-i ítéletében megállapította, hogy a honlapra beszúrt hiperhivatkozásokat kezelő  részben felelős lehet a hivatkozott oldalak tartalmáért. Ez a felelősség kizárható, – a Bíróság döntése értelmében – ha a kezelő nyilatkozatában elhatárolja magát a linkelt oldal tartalmától. 

Az Interneten található összes hiperhivatkozásra a következők érvényesek: 
Határozottan kijelentjük, hogy nincsen semmiféle befolyásunk a linkelt honlapok tartalmára és formájára:
Elhatároljuk magunkat a hivatkozott oldalak tartalmától és nem támogatjuk tartalmukat.

A Sharp Electronics (Europe) GmbH honlapjára vonatkozó további feltételek:

Szellemi tulajdonjog
A honlap tartalma és kivitelezése szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva. A Sharp Electronics (Europe) GmbH honlapjáról származó információs adatok (szövegek, képek, ábrák, hangok, videók, flash vagy egyéb animációk) nem másolhatók le vagy használhatók fel, semmilyen formában, részletekben sem a Sharp előzetes írásos engedélye nélkül.  

Védjegyek és logók
A honlapon használt védjegyek és logók védettek. Tilos ezen védjegyek és logók felhasználása a Sharp Electronics (Europe) GmbH előzetes írásbeli engedélye nélkül.
A Sharp Electronics (Europe) GmbH honlapjára való hivatkozás létrehozása:
Csak akkor hozhat létre erre az oldalra mutató hivatkozást, ha az nem sérti a Sharp Electronics (Europe) GmbH semmilyen jogát, különösen szerzői jogot, védjegy jogot vagy szellemi tulajdonjogot.

Adatvédelem
Ön által a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat kizárólag személyazonosságának megállapítására használjuk. Kifejezetten szeretnénk felhívni a figyelmét arra a tényre, hogy minden személyes adatot a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok szigorú betartásával kezelünk. Fontos kiemelni továbbá, hogy engedély nélkül nem adunk ki személyes adatokat harmadik félnek.