Kapcsolat

Kibocsátás biztonság

A Sharp átfogó termékportfóliót kínál a kibocsátás biztonság kezeléséhez, ami megfelel minden szervezet típusnak és méretnek, így Ön hatékonyan dolgozhat, miközben a nyomtatással kapcsolatos költségeket kezeli. Segítséget nyújtunk továbbá az irányelvek meghatározásához és a nyomtatáshoz való hozzáférés és biztonság kezeléséhez.

Azáltal, hogy engedélyeket ad az egyéni felhasználóknak és ellenőrzi, hogyan férhetnek hozzá a nyomtató flottához, mit tudnak és mit nem tudnak megtenni, akár egyéni vagy részlegen szinten, ezzel létrehoz egy nyomtatáskezelési házirendet. Bárki megpróbálhat kinyomtatni valamit vagy bejelentkezni az MFP-re, de a készülék csak akkor válaszol, ha megfelelő jogosultsággal és engedélyekkel rendelkezik az illető.

Az informatikai rendszergazdáknak vagy a vállalkozások tulajdonosainak lehetőségük van egyszerűsíteni a bejelentkezést PIN-kódok vagy kártyaolvasó segítségével és egyéni vagy csoportos limiteket állíthatnak be. A vállalaton belül egy ügyfélszámlázási modellt vezethetnek be, a részlegek, projektek vagy az ügyfelek önálló keret feltöltést kaphatnak. Minden eszközhasználat ellenőrzési célból naplózásra kerül.