Kapcsolat

Adatbiztonság

A Sharp dokumentumbiztonsági csomagja révén több munkát végezhet, köszönhetően intuitív munkafolyamat és automatizálási eszközeinek. Továbbá a biztonságos, megbízható dokumentumkezelési folyamataink azt jelentik, hogy biztos lehet benne, hogy megfelel a legfrissebb előírásoknak is.

Nem kell a továbbiakban töredezett, több helyen megtalálható dokumentum környezetekkel dolgoznia. Ehelyett egy teljesen indexelt, centralizált adattárra támaszkodhat, amely lehetővé teszi, hogy a munkavállalók kevesebb időt töltsenek az információk megkeresésével és több időt hasznos felhasználásukkal.

Amikor adatokat és dokumentumokat tölt fel, a rendszer mindig meg fogja kérni, hogy pontos indexelési adatokat, leíró metaadatokat adjon meg, és a Sharp teljes szöveges keresési funkciójának köszönhetően mindig egyszerűen elérheti majd a szükséges adatokat. A verziókövetés lehetősége és az ellenőrzési nyomvonal további előnyöket biztosít.

A fájljait egyetlen, strukturált és biztonságos tárolóhelyen tárolhatja, kizárólag európai adatközpontokban (helyi szerver alapú telepítés is elérhető).

Adatai védelméről a hozzáférés ellenőrzés funkciók, tűzfalak, a legkorszerűbb titkosítási technológia és redundáns feladatátvételi rendszerek gondoskodnak. A felhasználó vagy a munkacsoport hozzáférési jogosultságait percek alatt beállíthatja, módosíthatja és visszavonhatja, éppen annyi információt és adatot osztva meg a felhasználói körrel, amennyire szüksége van.