Kapcsolat

Hálózati biztonság

Adatai veszélyben vannak. Megváltoztathatják, ellophatják vagy lehallgathatják őket, miközben a hálózaton vagy az interneten keresztül továbbítja őket. MFP készülékeinek védelmével megakadályozhatja, hogy az eszközöket fejlett számítógépes támadásokhoz használják és megóvhatja az eszközön tárolt adatokat. Függetlenül attól, hogy szkenneli, nyomtatja vagy megosztja az információkat, a Sharp segít megvédeni érzékeny adatait az alábbiakkal:

 adatok titkosítása az eszközön

 titkosított Adobe PDF fájlok

 SSL protokollok használata

 e-mail titkosítás

A Sharp volt a világ első MFP gyártója, aki Common Criteria tanúsítványt kapott, valamint szintén elsőként részesült adatbiztonsági csomagja (DSK) EAL 4 minősítésben. Most mi vagyunk az első olyan elismert gyártó, aki megfelel a Hard Copy Device Protection Profile (HCDPP) szabványnak. A hálózati és adatbiztonság továbbra is a Sharp MFP-k és nyomtatók alapvető összetevője, a készülékek számos olyan alapkiépítésben és opcionálisan elérhető biztonsági funkcióval rendelkeznek, amelyek az eszközön tárolt vagy továbbított adatok védelmét szolgálják.

Egy intelligens hálózati interfészt és tűzfalat is kínálunk, melyek képesek korlátozni a hálózaton lévő bizonyos számítógépekhez való hozzáférést, és szelektíven engedélyezhetik vagy letilthatják az egyes eszközök protokollját vagy szolgáltatásportját.

Akár az MFP-i védelméről szeretne gondoskodni, akár nyomtató-flottája biztonsági kérdéseinek kezelését kívánja központosítani, olyan egyedi eszköztárat tudunk biztosítani Önnek, amely segítséget nyújt az IT-rendszergazdáknak a következetes nyomtató biztonsági házirend kényelmes kezelésében:

 csatlakoztassa, felügyelje és kezelje eszközeit egyetlen, intuitív központi konzolról;

 hozzon létre és alkalmazzon saját hálózatára és nyomtatóira vonatkozó biztonsági házirendet;

 feleljen meg a legfrissebb biztonsági előírásoknak, beleértve a GDPR-t