Kapcsolat

Információ biztonság

A nyomtatók és az MFP-k létfontosságú részét képezik szervezete dokumentum-munkafolyamatainak és üzleti folyamatainak. De ha nem megfelelően kezelik őket, a hálózat vagy az adatbiztonság gyenge pontjaivá válhatnak. A változó szabályozási követelményekhez, mint például a GDPR, a szervezeteknek annyi segítségre és támogatásra van szükségük, amennyit csak kaphatnak.

Minél inkább fejlettebb és integráltabb egy multifunkciós készülék, annál nagyobb kockázatot jelenthet a bizalmas információkra azok másolása, nyomtatása, szkennelése vagy faxolása során. Minden vállalat felelős az ügyfelek és alkalmazottak rendelkezésükre álló adatainak megóvásáért. 2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Unió új általános adatvédelmi szabályzata (GDPR) az egész EU-ban.

A Sharp az integrált biztonsági szolgáltatások egész tárházát biztosítja, ezzel segítve ezzel megóvni az adatokat és dokumentumokat a különböző fenyegetésektől. Biztosítjuk Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel felügyelheti és kezelheti saját nyomtatás biztonsági szabályait, és segítenek megvédeni a bizalmas információkat, legyen szó akár nyomtatásukról, másolásukról, szkennelésükről, faxolásukról, tárolásukról vagy a hálózaton keresztüli megosztásukról.