Kapcsolat

A Sharp Solarról

Több mint egy évszázadnyi innováció

A Sharp több mint 100 éve talál fel olyan egyedi termékeket és megoldásokat, amelyek a társadalmat és az üzleti életet szolgálják. Hitvallásunk ma is ugyanaz, mint egykor: a kiválóságra való törekvés.

Történetünk a mindig hegyes mechanikus ceruza feltalálásával kezdődött (innen a "Sharp" név), majd innovatív termékek folyamatos sorával folytatódott. Mi hoztuk forgalomba például az első japán televíziókat és rádiókat, valamint a világ első LCD-kijelzős számológépeket. De ez csak a kezdet volt.

Egy évszázaddal később is folytatjuk az innovációt díjnyertes termékeinkkel olyan ágazatokban, mint a dokumentummegoldások, irányított szolgáltatások, vizuális megoldások, energiamegoldások és az értékesítési pontok.

Páratlan 60 éves szakértelem napenergia területén

A Sharp a fotovoltaikus iparág egyik meghatározó szereplője a napelemes kutatás és fejlesztés több mint 60 évvel ezelőtti kezdete óta. A folyamatos innováció eredményeképpen a Sharp évtizedek óta meg tudja őrizni pozícióját a fotovoltaikus üzletág (lakossági, kereskedelmi és ipari, valamint naperőművek) globális szereplőjeként. Egyetlen más fotovoltaikus márka sem tudott ilyen sokáig fennmaradni a nagy versenyben lévő, számos csődöt megélt napenergia-iparágban. Tekintse meg szoláris mérföldköveinket az alábbi linken!

Sharp napelemes rendszerek

Elkötelezettek vagyunk az őszinteség és a kreativitás értékei iránt, amelyek már a Sharp alapítója, Tokuji Hayakawa számára is fontosak voltak. A Sharp, az alapítása óta. a társadalommal és az érdekcsoportokkal való kölcsönös előnyökre törekszik. Az üzleti filozófia betartásával továbbra is kitartunk amellett, hogy teljesítsük társadalmi felelősségünket, és olyan vállalat legyünk, amelyet az egész társadalom ismer, és amelyben megbíznak.

A Sharp továbbra is támogatja az ENSZ Globális Megállapodást, és aláírta a 10 alapelvet, amelyek az emberi jogok, a munka, a környezetvédelem, a korrupció elleni küzdelem, valamint a konfliktusos ásványi anyagok területére terjednek ki. Továbbá a Sharp hosszú távú környezetvédelmi célokat fogalmazott meg az éghajlatváltozás, az erőforrások újrahasznosítása, valamint a biztonság és védelem területén az Eco Vision 2050 programjában.

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk az őszinteség és a kreativitás értékei iránt, amelyek már a Sharp alapítója, Tokuji Hayakawa számára is fontosak voltak. A Sharp, az alapítása óta. a társadalommal és az érdekcsoportokkal való kölcsönös előnyökre törekszik. Az üzleti filozófia betartásával továbbra is kitartunk amellett, hogy teljesítsük társadalmi felelősségünket, és olyan vállalat legyünk, amelyet az egész társadalom ismer, és amelyben megbíznak.

A Sharp továbbra is támogatja az ENSZ Globális Megállapodást, és aláírta a 10 alapelvet, amelyek az emberi jogok, a munka, a környezetvédelem, a korrupció elleni küzdelem, valamint a konfliktusos ásványi anyagok területére terjednek ki. Továbbá a Sharp hosszú távú környezetvédelmi célokat fogalmazott meg az éghajlatváltozás, az erőforrások újrahasznosítása, valamint a biztonság és védelem területén az Eco Vision 2050 programjában.

Tier1 - Válassza a Sharpot projektjeihez

A Bloomberg New Energy Finance Corporation rendszeresen a Tier1 rangsorba sorolja a Sharpot. Ez független bizonyítéka annak, hogy vállalatunk és modulgyártónk pénzügyi helyzete egészséges. A PV-gyártók csak töredéke kerül fel erre a szigorú listára. A Tier1 beszállítókat hitelminősítésük alapján választják ki.

Ismerje meg a napelemes csapatot

Nemzetközi csapatunk kivételes egyéniségekből áll, de a fotovoltaikához fűződő szenvedélyünk és az a törekvésünk, hogy partnereinkkel együtt a zöld jövőért dolgozzunk, összeköt bennünket. Büszkék vagyunk az általunk gyártott minőségi, nagy teljesítményű napelemekre és az általunk nyújtott garanciákra. Kollégáink többsége már több mint tíz éve dolgozik a Sharpnál. Néhány munkatársunk több évtizedes fotovoltaikus tapasztalattal rendelkezik.

A Sharp Energy Solutions csapata már több mint 25 éve működik Hamburgban, Németországban. Hamburgi irodánk ad otthont a napenergia-szolgáltatás, a marketing, az értékesítés, az értékesítésfejlesztés, az eladássegítő, a termékfejlesztés és a menedzsment csapatainknak. Ezen kívül néhány értékesítési vezetőnk Európa-szerte (Lengyelország, Spanyolország, Hollandia, Anglia) található, hogy a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket ezekben az országokban.

Ismerkedjen meg a Sharp-al

A sajtószobában bármikor megtalálhatja a Sharp Energy Solutions Twitter-csatornájának legfrissebb közösségi média bejegyzéseit, valamint a sajtóközleményeket. Emellett van egy link a hírlevelünkre való feliratkozáshoz is. A hírlevélre való feliratkozást minden PV telepítőnek és forgalmazónak ajánljuk, ahol rendszeres termékfrissítéseket és különleges ajánlatokat találhatnak.

Napelem panelek   |   Napenergia-támogatás   |   Napelem hírek   |   A Sharp Solarról

Kövesse a Sharp Solar EMEA-t  LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Iratkozzon fel a kivitelezőknek, forgalmazóknak és projektpartnereknek szóló napelemes hírlevelünkre itt.