Kapcsolat

Szolár üzleti partner

Hírlevelünk segítségével folyamatosan tájékozódhat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a rendelésről, a fizetésről, a szállításról és az értékesítés utáni szolgáltatásról szóló átfogó információkat tartalmazó bevezető e-mailt kapjon 24 órán belül. Napelemeinket projektpartnereknek, forgalmazóknak, valamint kivitelezőknek értékesítjük.

Szolgáltatás, amiben megbízhat

Nagyra értékeljük a közvetlen kapcsolatfelvételt, és soha nem hagyjuk Önt várakozni a hotline-on. Hozzáértő és elkötelezett, német mérnökökből álló szervizcsapatunk Hamburgban található, és angol és német nyelven nyújt műszaki támogatást. Lelkesen válaszolnak kérdéseire és személyes konzultációval állnak rendelkezésére. Nagyon régi típusú cseremodulra van szüksége? Flash adatok letöltése?

Bár nem túl valószínű, de ha valaha is kárigénye merülne fel, biztos lehet benne, hogy jó kezekben van. Bővebb információt szolgáltatásunkról az alábbi linken talál.

Nyűgözze le ügyfeleit marketingcsomagunkkal

Az Ön sikere a mi sikerünk is. Küldetésünknek tekintjük vállalkozásának támogatását az Sharp termékek reklámozásában az Ön ügyfelei számára. Számos szolgáltatást kínálunk, hogy biztosítsuk Önnek a legjobb megjelenés eszközeit. Mert ha Ön jól néz ki, akkor mi is jól nézünk ki. Ha kérdése van marketingszolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk további információkért.

Vegyen részt webináriumainkon

Webináriumainkon bemutatjuk Önnek termékeink és szolgáltatásaink előnyeit, és megismerkedhet csapatunkkal. Emellett friss, a saját országára vonatkozó piaci adatokat is kap. Csak kattintson a linkre, és tekintse meg webinárium-naptárunkat:

Olvassa el mit mondanak ügyfeleink

Legyen hivatalos napenergia-partnerünk

Sikerült máris meggyőznünk Önt? Ha partnerünk szeretne lenni, vagy bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba csapatunkkal. Már alig várjuk, hogy megismerjük Önt!

Napelem panelek   |   Napenergia-támogatás   |   Napelem hírek   |   A Sharp Solarról

Kövesse a Sharp Solar EMEA-t  LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Iratkozzon fel a kivitelezőknek, forgalmazóknak és projektpartnereknek szóló napelemes hírlevelünkre itt.