Kapcsolat

Professzionális megjelenítő megoldásai

A Sharp professzionális megjelenítő megoldásai finom felbontást és kivételes színhűséget kölcsönöznek minden olyan környezetnek, ahol a hatékony vizuális kommunikáció elengedhetetlen.

Forgalmas kiskereskedelmi környezet, vezérlő helyiségek, szabadidős- és szórakoztató központok, oktatási létesítmények, tárgyalótermek, lobbik, közlekedési csomópontok és konferenciaközpontok - mind élvezhetik nagyformátumú digitális signage kijelzőink és 4K felbontású technológiánk előnyeit.

Mi tehát a különbség a "hagyományos" és a professzionális megjelenítő megoldások között? A felbontás része az egyenletnek, éppen ezért alkalmazzuk a 4K felbontást egyes modelleken, mely megfelelő képtisztaságot biztosít, hogy a finom részleteket közvetíteni tudjuk a távolabbi közönségnek. De ez csak egy oka annak, miért ragaszkodnak a szakemberek a Sharp digitális kijelzők használatához.

Professzionális digitális kijelzők minden környezethez

Jellemzően vezérlőtermek és kiskereskedelmi központok választják megbízható professzionális kijelzőinket, mert kellően fényerősek ahhoz, hogy kitűnjenek ott, ahol nagy a környezeti fény, és mert 24 órás működésre tervezték őket.

Mi több, a modelltől és az alkalmazástól függően a digitális kijelzőink segítségével kihasználhatja az intelligens összekapcsolást és a felhőalapú dinamikus tartalmat, így könnyebben kiválaszthatja a megfelelő üzenetet a megfelelő közönség számára a megfelelő időben.

Elérhetők álló és fekvő elrendezésben (és egyes esetekben akár arccal felfelé vagy lefelé) is, valamint egyes modellek lélegzetelállító méretű videófalakhoz optimalizáltak. Professzionális megjelenítő megoldásaink az iparág legjobb kiskereskedelmi kijelzőit tartalmazzák.

Sharp digitális signage – a profik választása

Ahol a precizitás és a tiszta kép fontos, ott a Sharp digitális kijelző jelenti a megfelelő választást. Kompakt érintőképernyők, nagy formátumú kiskereskedelmi kijelzők, 4K felbontás, kivételes szín, egyszerű tartalomkezelés, 24 órás megbízhatóság, szuper alacsony energiafogyasztás - bármit is keres egy professzionális megjelenítő megoldásban, itt megtalálja.

Ráadásul néhány professzionális kijelzőnk Mini-OPS bővítőhellyel is rendelkezik, amely egyre több harmadik féltől származó eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, bővítve ezzel a funkcionalitást.