Kapcsolat

Videófal képernyők

Néha még a legnagyobb LCD kijelző sem elegendő a feladathoz. Vannak olyan helyzetek, amikor egy egész videófalra van szükség. Ilyen esetekben a Sharp videófal képernyőire van szüksége.

A Sharp számos olyan képernyővel mozdította elő a videófalak fejlődését, melyek leküzdötték más rendszerek korlátait.

Ultra-vékony káváink lecsökkentik a képernyők közötti távolságot, így egy valóban hatásos, figyelemfelkeltő videófalat képesek alkotni. A monitorok álló és fekvő tájolással is felszerelhetők, a rendelkezésre álló terek így a lehető legjobban kihasználhatók, és a gyakorlatilag láthatatlan illeszkedések révén nagy hatású videófalakat hozhatunk létre szinte bármilyen méretben és formátumban.

A nagy fényerősség azt jelenti, hogy a videófal a legvilágosabb helyeken is jól teljesít, és a nagy kontrasztú technológiának köszönhetõen a képeket meglepően nagy távolságból is jól látni. A fényerős fehérek, az élénk színek, a mély feketék és az egyenletes fényerő egy olyan videófalat hoz létre, melyet látni kell ahhoz, hogy elhiggye az ember.

Videófal képernyők

 • Videófal megjelenítők jellemzői - PN-V sorozat

  Áttekintés

  A 60"-as képátlójú kategória legvékonyabb kávájával* rendelkező PN-V sorozat valódi szabványt jelent a több képernyős videófal megjelenítésben. Az álló és fekvő elrendezésben történő használat támogatásával, a teljesen LED-es háttérvilágítással, és a szinte észrevétlen kávával egyszerűen építhet nagyhatású videófalakat szinte bármilyen méretben és formátumban.

  * 2010. június 8-ig közétett, a 60 hüvelykes vagy nagyobb méretű LCD panelekre vonatkozó információk alapján.

 • Nagyított (Zoom) megjelenítési üzemmód

  (25 monitorig)

  A Nagyítás (Zoom) megjelenítési móddal egy képet akár 25 monitorra kiterjedő méretben nagyíthat fel (5 x 5 konfigurációban) egy PC-ről. A Keretszélesség beállítás funkció gyakorlatilag megszünteti az eltolódást és javítja a felnagyított kép megjelenését a több-képernyős kijelzőn.

 • Full LED háttérvilágítás

  Egyenletes fényerő alacsony energiafogyasztással

  A hagyományos CCFL* háttérvilágításnál egyenletesebb fényerő érdekében a PN-V sorozat esetében a Sharp a LED elemeket közvetlenül a folyadékkristály réteg mögé helyezte. Ennek köszönhetően a Sharp többképernyős kijelzők fényerős, szép és egységes képpel rendelkeznek.

  * hidegkatódos fénycső

 • PN-ZR01 (a PN-V60X sorozathoz) & PN-ZR01A (a PN-V551-hez) vezérlő készletek

  (külön megvásárolható)

  Ha egy többképernyős konfigurációban az egyik monitort egy távvezérlő érzékelővel látnak el, a konfiguráció összes monitorja kényelmesen vezérelhető egyetlen távirányító egységen keresztül. Az energia megtakarítás támogatása érdekében egy fényerő szenzor automatikusan beállítja a háttérvilágítás fényerejét a környezet világításához illeszkedően.

 • Szinte korlátlan megjelenítési lehetőségek

  Hála a PN-V sorozat ultra-vékony keretének, a szomszédos monitorok közötti határ gyakorlatilag észrevétlen, mindössze 6,5 mm* széles (a PN-V60x sorozat esetében) és 3,5 mm* (a PN-V551 esetében). Videofalban történő használatkor ez lehetővé teszi az éles és nagyhatású képek megjelenítését szinte bármilyen méretben és formátumban. Tanúsított 24/7 megbízhatóságával, 3 éves korlátozott helyszíni alkatrész és javítási garanciájával, valamint az ENERGY STAR® minősítésével a PN-V sorozat készülékeit kivételesen megbízhatóra tervezték.

  * Nem tartalmazza a monitorok közötti távolságot.

 • Készítsen dinamikus videófalakat

  Mértékegység: cm (a méretek hozzávetőlegesek és tartalmazzák a keret szélességét)

  Szinte bármennyi PN-V sorozatú monitor összeépíthető nagyhatású többképernyős videófalak létrehozásához. Ezek a konfigurációk vezérelhetők egy RS-232C keresztül vagy hálózaton keresztül.* Egyszerű vezérelhetőségük és könnyű integrációjuk révén leegyszerűsödik az összetett videofal megjelenítők tervezése és telepítése szinte bármilyen méretben és alakban.

  PN-ZB02 bemeneti / kimeneti bővítő kártya szükséges a PN-V60X sorozatú hálózati vezérlőhöz. A PN-V551 tartalmaz egy beépített hálózati interfészt.