Kapcsolat

Professzionális megjelenítők - Funkciók

Ha erős felépítésű, megbízható digitális signage kijelzőre van szükség a legmagasabb minőségben és a lehető legélénkebb színekkel, a szakemberek a Sharphoz ragaszkodnak. Nézzük meg miért:

Valódi megbízhatóság

Megbízható LCD monitorainkat és kereskedelmi kijelzőinket arra tervezték, hogy a kihívást jelentő környezetekben működjenek. Sőt, fejlett, ventilátor nélküli felépítésüknek köszönhetően csendesen működnek,  minimális por bevitellel. Éppen ezért biztosítunk minden Sharp kereskedelmi megjelenítőhöz három éves helyszíni garanciát.

Kivételes képminőség

A Sharp LCD kijelzőkkel biztos lehet benne, hogy üzenete kitűnik, kellően hangos és tiszta lesz 1080p (1920 x 1080) vagy 4K UHD (3840 x 2160) felbontással, minden népszerű analóg,  digitális RGB vagy HD videó forrásból. Bármire is használja az LCD monitorainkat, a finom nyomtatott szövegek és a látványos grafikák kiváló megjelenítése felkelti a közönség figyelmét.

Egyedülálló sokoldalúság

Bármi legyen is a kihívás, amivel szembe kell néznie, biztosan talál olyan LCD kijelzőt kereskedelmi monitor kínálatunkban, ami tökéletesen megfelel a feladatnak. Vékonyak, könnyűek, könnyen felszerelhetők és a PN sorozat készülékei az álló és fekvő telepítést is lehetővé teszik, 32"-től akár 90"-es méretig. Sőt, az LCD monitorok PN sorozatába tartozó készülékek együtt is elhelyezhetők, hogy egy kivételesen nagyméretű, nagyhatású videófalat hozzunk létre.

Professional display features:

 • Dizájn

  Vékony keret

  Az új vékony keret és a vékonyabb profil stílusos külsőt kölcsönöz a kijelzőnek, míg a szálcsiszolt fém felület az egész keretnek magas minőségű megjelenését biztosít.

  Könnyű kivitel

  Az LCD alkatrészek és anyagok fejlesztésével a képernyő súlya csökkent a korábbi modellekhez képest, könnyebbé téve így a szállítást és a készülék telepítését.

  Beépített hangszórók

  A beépített 10 W/csatorna teljesítményű sztereó hangszóróknak köszönhetően számos alkalmazási esetben nincs szükség külső hangrendszerre. A hátulra szerelt hangszórók ideálisak a hanganyag közvetítésére az esetleges háttérzene mellett. Az audio vonal kimeneti csatlakozók egyszerű csatlakoztathatóságot biztosítanak külső audio rendszerekhez, és ha az opcionális PN-ZB01 bemeneti / kimeneti bővítő kártyát is használják, a sztereó hangszóró csatlakozók (10W + 10W) is rendelkezésre állnak.

  Hordfogantyú a biztonságos elhelyezéshez

  Mindegyik képernyő nagy teherbírású fogantyúkkal van ellátva a biztonságos szállítás érdekében. A fogantyúk levehetők a képernyő telepítését követően. Mindegyik modell rendelkezik VESA-kompatibilis rögzítő lyukakkal, így a készülékek biztonságosan rögzíthetők független gyártók tartókonzoljaival.

 • Bővíthetőség

  ID kódolás

  Az RS-232C interfész használata révén mindegyik Sharp LCD monitor egyszerűen vezérelhető és ellenőrizhető egyetlen központi helyről PC-n keresztül. Mindegyik képernyőhöz egy egyedi azonosító (ID) kód rendelhető, hogy meghatározzák ki/bekapcsolását, bemenet váltását, illetve számos további képernyő beállítást.

  Időzítés

  A teljesen egyszerű használhatóság érdekében az időzítés funkció lehetővé teszi akár 8 beállítás beprogramozását a képernyő megadott időben történő automatikus ki/bekapcsolásához napi, heti, vagy alkalmi rendszerességgel.

  Webböngésző beállítás

  A Sharp PN-E sorozatú LCD monitorok egyszerűen vezérelhetők egy webböngészőn keresztül és egy opcionális monitor vezérlő szoftveren át.

  SNMP támogatás

  A kijelző állapota, a folyamatos működés időtartama, és további paraméterek egyszerűen nyomon követhetők a helyi hálózaton keresztül a Simple Network Management Protocol (SNMP) használatával.

 • További fontosabb funkciók

  Ventilátor mentes kialakítás

  A Sharp LCD monitorok úgy lettek kialakítva, hogy a levegő áramoltatását és a hő elvezetését zajos és porosodásra hajlamos mechanikus szellőztető ventilátorok használata nélkül oldják meg.

  Beépített hőmérséklet érzékelő

  A beépített szenzor érzékeli, ha a monitor belső hőmérséklete emelkedik, és a rendszer a háttérvilágítást automatikusan beállítja, hogy a hőmérséklet üzemi szinten maradjon.

  Bekapcsolás késleltetés

  Az egyszerre több képernyő bekapcsolásakor jelentkező elektromos terhelés csökkentését szolgálja a PN-E sorozat készülékeinél beállítható, az egyes monitorok egymáshoz képest késleltetett bekapcsolása videófal vagy több-monitoros installációk esetén.

  Naplózás

  A naplózás/kimenet funkció rögzíti a működés folyamatát, a jel változásokat és egyéb működés közbeni eltéréseket, mely információk segíthetik a technikus személyzet karbantartási, hibakeresési munkáját.

  Hardver diagnózis

  A hardver diagnózis funkció érzékel minden tápfeszültség ingadozást és az eltéréseket kijelzi a képernyőn.

  E-mailes értesítés

  Az e-mailes értesítés funkció révén lehetőség van rendszeres kijelző állapotjelentések és az esetleges meghibásodásokról értesítéseket küldeni egy megadott e-mail címre.

  Automatikus beállítás

  Analóg RGB kapcsolat használatakor ha változás történik a bemeneti jel időzítésében, az órajelfázist automatikusan javítja a rendszer.