Kapcsolat

Napelemek és projekt-együttműködés a PV napelemparkok számára

Bízza beruházását a bevált technológiára

Egy nagy naperőmű létrehozása hatalmas hosszú távú beruházás. Tudjuk, mennyire fontos, hogy olyan minőségi alkatrészeket szerezzünk be, amelyek évtizedekig jól teljesítenek, hogy a beruházás megtérülése (ROI) minél gyorsabb legyen. Gondoskodunk arról, hogy a projekt - minden lépés alapos megtervezésével és koordinálásával - kifizetődő legyen. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szállítmányaink mindig időben érkezzenek, hogy Ön tartani tudja az ütemtervet.

Ha cserealkatrészekre vagy műszaki tanácsadásra van szüksége, hamburgi szervizcsapatunk csupán egy telefonhívásra van. Mindig a legjobbat reméljük, de a legrosszabbra is felkészítjük, mivel garanciális feltételeink a legjobbak közé tartoznak: akár 15 év* EU termékgarancia és 25 év lineáris teljesítménygarancia.

Skandináviától a sivatagig: moduljainkat úgy terveztük, hogy ellenálljanak a zord körülményeknek, amit a PID-ellenállás, a sós köd, a homok/por, az ammónia és a hóterhelés tekintetében tanúsítványok és tesztek is megerősítik. Minden 144 cellás, félcellás panelünket hosszú kábelekkel szállítjuk, így a további kábelezés költségeit csökkentheti.

Tapasztalt projektpartner

A megbízható Tier1 nagy teljesítményű modulok, a tapasztalt partnerek és a pénzügyi stabilitás biztosítják a sikeres projekteket. A Sharp szabadföldi telepítésekre ugyanolyan nagyvonalú garanciális feltételek vonatkoznak, mint más telepítési típusokra! Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk a finanszírozással kapcsolatos megoldások köré, és hozzáférünk exkluzív támogatási programokhoz. 

Olvassa el mit mondanak ügyfeleink

Napelem panelek   |   Napenergia-támogatás   |   Napelem hírek   |   A Sharp Solarról

Kövesse a Sharp Solar EMEA-t  LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Iratkozzon fel a kivitelezőknek, forgalmazóknak és projektpartnereknek szóló napelemes hírlevelünkre itt.