Kapcsolat

Az eltérő iparágak igényeinek kielégítése

A Sharp jól ismert helytakarékos kis irodai nyomtatóiról és energiatakarékos vállalati nyomtatóiról, de tudta, hogy megoldásaink túlmutatnak az üzleti nyomtatók világán, és képesek kielégíteni egyes meghatározott iparágak igényeit is?

Legyen szó az államigazgatási szervekről, jogi vagy pénzügyi cégekről, oktatási intézményekről, a vendéglátóiparról vagy az egészségügyi szektorról - bármi sajátossággal rendelkezzenek, biztosan megtalálják az igényeikhez illeszkedő megoldást a Sharp kínálatában.

Kínálatunkban megtalálhatók nagyteljesítményű fekete-fehér és színes multifunkciós nyomtatók (MFP-k), gyors és sokoldalú nagy formátumú nyomtatók, valamint szoftver megoldások és menedzselt szolgáltatások széles kínálata, melyek hatékonyságot és termelékenységet biztosítanak minden munkahelyen. Néhány példa:

 • Helyi önkormányzatok és államigazgatás

  A Sharp megbízható nyomtatási technológiája lehetővé teszi a kiváló minőségű nyomtatott anyagok teljes körű biztonsággal történő előállítását. Nagy formátumú nyomtatóink és MFP készülékeink segítségével egyszerűen készíthet különféle dokumentumokat és teljes körűen elkészített kiadványokat olyan mennyiségben, ami egyébként külső kereskedelmi nyomdai beszállítók szolgáltatásait igényelnék.

 • Oktatás

  Az iskolák, egyetemek és más oktatási intézmények, amelyek megfizethető nyomtatási megoldást keresnek jó környezetvédelmi jellemzőkkel, kiemelkedő biztonsággal és egyszerű dokumentumkezeléssel, megtalálják a Sharpnál. Számos vállalati nyomtatónk, nagy formátumú nyomtatónk, illetve nagyon kedvező árú kis irodai nyomtatónk is népszerű az oktatási szektorban.

 • Jogi és pénzügyi cégek

  Az ügyvédi irodák és a pénzügyi szervezetek értékelni fogják, hogy üzleti nyomtatóinkkal és MFP készülékeinkkel egyszerűen használhatók bizalmas dokumentumok létrehozására és kezelésére. Ráadásul teljesen törölhető az összes adat a gépből, amikor eljön a készülék cseréjének ideje.

 • Egészségügy

  A költségek és a biztonság más szektorokhoz képest talán még fontosabb szerepet játszanak az egészségügyben. Ezért terveztünk egy sor üzleti nyomtatót és multifunkciós készüléket, illetve nagy formátumú nyomtatót versenyképes költség/oldal jellemzőkkel és az iparág legszigorúbb biztonsági funkcióival.

 • Vendéglátás

  Ismerjük a gyorsan változó, szűk határidőkkel dolgozó vendéglátóipart és a szállodákra nehezedő nyomást, ahol az imázs mindennél fontosabb, és csak egyetlen esély áll rendelkezésre a dolgok helyes elvégzésére.

  Mostantól lenyűgözheti vendégeit a Sharp MFP-kkel, melyekkel egyszerűen szkennelhet és e-mailben továbbküldhet papír alapú dokumentumokat, küldhet és fogadhat faxokat és kinyomtathat tájékoztatókat, jelzéseket és akár elegáns étlapokat kiváló minőségben. Ráadásul nagyformátumú nyomtatóink számos egyszerűen használható funkcióval rendelkeznek, melyekkel pillanatok alatt készíthet vonzó, kiváló minőségű feliratokat, tájékoztatókat.

 • Üzleti szféra

  A vállalatok és munkacsoportjaik a Sharp MFP-kre támaszkodnak, ha magas színvonalú és szakmaiságot sugárzó jelentéseket, brosúrákat vagy prezentációkat készítenek. Az MFP a természetes kapocs az adatok és az adatok felhasználásának módja között. Éppen ezért kínál a Sharp teljes körű biztonsági csomagokat, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy ügyfeleinknek méretezhető megoldás álljon rendelkezésükre bizalmas adataik védelmére. Számos vállalat igényire válaszul a Sharp az adatok többszöri felülírását egy kezdeti titkosítással kombinálja, magasabb szintű biztonságot nyújtva így más gyártók által jelenleg használt folyamatoknál.