Kapcsolat

Irodai nyomtatók

Okos. Egyszerű. Biztonságos.

Változtasson munkamódszerein következő generációs MFP nyomtatóinkkal

A Sharp készülékei forradalmasítják a kommunikáció módját, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy teszik a személyes okos eszközök. A Sharp legújabb kínálatában megtalálható A3-as és A4-es színes és fekete-fehér irodai nyomtatói és multifunkciós nyomtatói (MFP-k) ugyanazt az intuitív kezelhetőséget, intelligensen egyszerű csatlakoztathatóságot és egyszerű mobilitást kínálnak. Tökéletesen illeszkedő, biztonságos és méretezhető információs hubként működnek, ami az Ön vállalkozásával együtt tud növekedni.

Amellett, hogy a rugalmasabb és eredményesebb munkavégzést elősegítő továbbfejlesztett szolgáltatásokat és okos funkcionalitást kínálnak, egyszerű módot is nyújtanak a szükséges információ létrehozásához, kezeléséhez és megosztásához.  Az iparág legrangosabb díjait nyerték már el, köztük a Buyers Lab Egyszerű használatért odaítélt Pacesetter díját, az Év másoló-MFP terméke (2019) díját, továbbá tizennégy Winter 2020 Pick Díjat, a legtöbbet, amit egyetlen gyártó kapott a Másoló-MFP kategóriában.

Biztonságos: Teljes körű védelem alapkiépítésben

Óvja meg értékes információit katonai szintű biztonsággal. A Sharp irodai nyomtatói automatikusan titkosítanak minden adatot és hálózati kommunikációt az illetéktelen hozzáférés vagy a rosszindulatú adatlopás megakadályozása érdekében. Nem kell attól tartania, hogy átjáróként használják a készülékeket hálózata feltöréshez, mivel azonnal képesek megakadályozni a jogosulatlan alkalmazások vagy eszközök hozzáférését. Okos öngyógyító technológiájuknak köszönhetően a rendszerek biztonságosan helyreállíthatók, ha mégis valamilyen probléma merülne fel.

Egyszerű: Minden, ami a nagyobb teljesítményhez kell

Miért választaná a nehezebb utat? A Sharp irodai nyomtatóit arra tervezték, hogy az életet jóval egyszerűbbé tegyék. Kiváló minőségű dokumentumokat készíthet nagy sebességgel, felesleges várakozás nélkül. Az MFP bekapcsol, amikor érzékeli, hogy Ön közeledik hozzá. Feltöltheti a festéket és újratöltheti a papírt anélkül, hogy megállítaná a másolási vagy nyomtatási munkát. Nincsenek összetett beállítások vagy kezelőszervek, mivel minden egyszerűen elérhető egy nagy, testreszabható érintőképernyőn keresztül. Az Állapotkommunikációs sávra pillantva gyorsan ellenőrizheti az MFP állapotát. Így Ön a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban hozhat létre, veheti igénybe és oszthatja meg az Önnek szükséges összes információt.

Okos: Dolgozzon úgy, ahogy szeretne

A Sharp irodai nyomtatóinak intelligens csatlakoztathatósága azt jelenti, hogy Ön rugalmasan, bármikor és bárhol dolgozhat. Minden napból kihozhatja a maximumot. Egyszerűen csatlakoztasson vezeték nélkül bármilyen eszközt, küldje el a nyomtatási feladatokat és végezze el a nyomtatást az Önnek legalkalmasabb nyomtatón vagy MFP-n, amikor csak szeretné. Vagy nyomtasson Microsoft Office dokumentumokat közvetlenül USB meghajtókról. Az egyszeri bejelentkezés (Single Sign On - SSO) segítségével azonnal elérheti az összes kedvenc felhőalapú tárhely szolgáltatását. Az Alkalmazás Portál (Application Portal) okos szoftverfrissítéseket és felhőkezelő alkalmazásokat nyújt, amelyek biztosítják, hogy MFP nyomtatói mindig naprakészek legyenek.

Irodai nyomtatók

A Sharp minden A3-as és A4-es színes és fekete-fehér irodai nyomtatóját arra tervezték, hogy szinte bármilyen üzleti igényt ki tudjanak elégíteni és bármilyen pénztárcának megfeleljenek. Kompakt és megfizethető árú belépő szintű üzleti nyomtatókat kínálunk okos termelékenységet javító funkciókkal, amelyek ideálisak a kis- és középvállalatok számára. A nagyobb igénybevételt támasztó vállalati környezetek esetében hatékony hálózati MFP-ink és intelligens szoftvermegoldásaink segítenek átalakítani az információk kezelésének módját, azzal, hogy a csapat minden tagja számára egyszerű hozzáférést biztosítanak a nekik szükséges nyomtatási, másolási és szkennelési lehetőségekhez, bárhol is legyen rá szükségük.