Kapcsolat

Nagy formátumú irodai nyomtatók és nyomdagépek

Ha egy nagy irodai nyomtatót vagy egy gyors nyomdagépet keres, akkor feltétlenül meg kell néznie a Sharp kínálatát. Színes vagy fekete-fehér, belépő szintű vagy felső kategóriás, EFI Fiery vezérlővel vagy sajátunkkal: minden nyomda és vállalati sokszorosító részleg igényeit ki tudjuk elégíteni valamelyik Sharp digitális nyomdagéppel.

Optimalizált szoftvermegoldásaink révén több funkciót és nagyobb hatékonyságot, biztonságot és egyszerűbb használatot biztosít minden nyomdagépünk és nagyformátumú nyomtatónk, melyek nem csak kellően erős felépítésűek a folyamatos nagy mennyiségű nyomdai nyomtatáshoz, de rendkívül egyszerűen használhatóak és meglepően energiatakarékosak is.

A megfelelő modell kiválasztása

Mielőtt a nyomdagépek összehasonlításába kezdene, gondolja végig igényeit, milyen feladatokkal fogják megbízni és milyen nyomdai szakértelemmel rendelkezik házon belül.

Ha már rendelkezik egy vagy több nagy irodai nyomtatónkkal vagy multifunkciós nyomtatónkkal (MFP), és azon gondolkozik, hogy bővítse gépparkját egy Sharp nyomdagéppel vagy egy nagyformátumú nyomtatóval, talán éppen azért, hogy kivételes színhűséggel rendelkező, iparágvezető munkafolyamatok birtokába jusson, érdemes megfontolnia egy Fiery Digital Front End (DFE) modell beszerzését.

Néhány modellünk integrált Fiery Gateway funkcióval rendelkezik, így képes a Fiery és a Sharp natív vezérlője között váltani, a legjobbat nyújtva Önnek a két rendszerből.

Kizárólag a Sharp készülékein megjelenő  Fiery Gateway felület egy-érintéses hozzáférést biztosít a tapasztalt operátorok számára az EFI piacvezető Command WorkStationjéhez, külön munkaállomás telepítése nélkül. Bármilyen szükséges gép vagy média beállítást elvégezhet közvetlenül a kezelőpanelről. Nincs zűrzavar, egész digitális nyomdagép flottáját azonnal és könnyedén vezérelheti.

Elegáns egyszerűség

Ha első digitális nyomdagépét vásárolná meg és még nem rendelkezik a kifinomultabb Fiery Digital Front End kezeléséhez szükséges készségekkel vagy tapasztalattal, akkor érdemes lehet a Sharp teljesen integrált vezérlőjével ellátott Sharp nyomdagépét választani.

Ebben az esetben egy nagyméretű színes érintőképernyővel ellátott készüléket kap, amely leegyszerűsíti az összes műveletet. És mivel a legtöbb feladat automatizálható az elejétől a végéig, szinte alig van szükség kezelői beavatkozásra és a hiba esélye minimális.

Minden Sharp nyomdagép kiváló minőségű kibocsátásra képes a hordozók széles körére. Valójában rendelkeznek mindazzal a jellemzővel, amit egy első osztályú digitális nyomdagéptől elvárhat, kivéve a bonyolultságot!