Kapcsolat

Interaktív megjelenítő megoldások

Az érintőképernyős monitorok és az interaktív képernyők esetében két dologra van szüksége: kivételes minőségre és egyszerű kezelhetőségre. Ezért is érdemes közelebbről megnéznie a Sharp széles körű nteraktív megjelenítő megoldás kínálatát.

Legyen akár egy tárgyalóteremben, egy stúdióban vagy egy osztályteremben, interaktív megoldásaink valódi Tollal-papíron élményt nyújtanak, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy természetes és intuitív módon használja őket. Nem kell semmilyen trükkös technikát megtanulni - bárki a képernyőhöz léphet és használhatja azt ötletei megosztásához. És ez még nem minden!

A Sharp Display Connect szoftver lehetővé teszi, hogy a megbeszélés minden résztvevője csatlakozzon BIG PAD interaktív síkképernyős kijelzőnkhöz, bármit megtekintsen rajta (szöveget, ábrákat, fényképeket, videókat vagy akár kézzel írt jegyzeteket), és közvetlenül hozzájáruljon a tartalomhoz táblagépéről vagy egyéb mobileszközéről. Sőt mi több, még akkor is könnyedén hozzá tudnak járulni a megbeszéléshez, ha különböző helyiségekben dolgoznak.

Kiváló érintőképernyős monitorok

A legkülönbözőbb méretekben elérhető, így a legkülönbözőbb környezetekben használható interaktív képernyőink kristálytiszta felbontással és rendkívül reszponzív érintőképernyős technológiával rendelkeznek.

Mivel tudjuk, hogy néha maga a technológia is akadályt jelenthet, ezért egy olyan felhasználói felületet és alkalmazás eszközöket hoztunk létre, amelyek egyszerűvé és intuitívvá tesznek mindent interaktív megjelenítési megoldásainkkal. Nincs szükség betanításra vagy képzésre, csak egy gyors ismerkedés a rendszerrel és kezdődhet a munka, a kommunikáció és az együttműködés.

Ők is részesei lehetnek. Minden érintőképernyős monitorunk, az informális tárgyalókba tervezett legkisebb modellektől az oktatási környezetekbe és forgalmas irányítóközpontokba szánt nagyobb interaktív megjelenítő megoldásokig, elegáns kialakítású és vékony kávával rendelkezik, hogy semmi se vonja el a figyelmet a képernyőn megjelenő üzenetről.

Sokoldalú interaktív megjelenítő megoldások széles választéka

Legkisebb interaktív érintőképernyőink kompakt, ugyanakkor figyelemfelkeltő 40"-es mérettől érhetők el. Ideális megoldást jelentenek a maximum hat résztvevős megbeszélésekhez, és új lehetőségeket nyitnak az interaktív kiskereskedelmi megjelenítés és signage alkalmazás előtt.

A kínálat másik végén a nagy terekbe tervezett, 80"-es BIG PAD interaktív síkképernyős kijelzőink találhatók. Akár három készülék is összeköthető ezekből a professzionális kategóriájú érintőképernyőkből, sokoldalú interaktív megoldást biztosítva ezáltal vezérlő termek, kiállítások, modern recepciók és egyéb nagy terek számára.

Mindegyik készülék alkalmas videokonferenciákra, és egyes modellek a Sharp kategóriájában legjobb projektált kapacitív érintés technológiáját használják a képernyőn történő írás kivételes, nagy pontosságú beviteléhez. Egyes modellek Mini OPS bővítőhellyel is rendelkeznek, amely további eszközök csatlakoztatását teszi lehetővé, kiterjesztve ezzel a készülék funkcionalitást.