Kapcsolat

Interaktív megoldások - Funkciók

Ha az érintőképernyős monitorokról és az interaktív képernyő technológiáról van szó, nem érvényes az "egy méret mindenre jó" megoldás. Éppen ezért fejlesztettünk ki érintőképernyőket különböző méretekben és formátumokban, különböző technológiákat kombinálva, kimondottan adott környezetekhez és alkalmazási területekhez igazítva.

A legelegánsabb tárgyalótermektől a legkisebb informális közösségi helyiségekig, az osztálytermektől és előadótermektől a vezérlőtermekig és TV stúdiókig a Sharp interaktív képernyői illeszkednek környezetükhöz és minden nap teljesítik feladatukat.

Jutassa el üzenetét és rögzítse ötleteit a képernyőre ujjaival vagy okos érintőképernyős tollunkkal</76> írva, és élvezze kapacitív érintőképernyőink pontosságát. Hozza össze az embereket egy csúcsminőségű videokonferenciával, ragadja meg a figyelmet a bolton belüli signage megoldásokkal  - bármi legyen is a kihívás, kínálatunkban talál olyan Sharp interaktív kijelzőt vagy érintőképernyős monitort, ami megfelel igényeinek.

Interaktív megoldások jellemzői

 • Vegyes-célú felhasználás

  Jó megoldás, ha mély benyomást szeretne tenni

  Az irodai tárgyalótól a konferencia termeken át az előadótermekig a Sharp érintőképernyős interaktív megjelenítő rendszerei mindenhol felnagyítják az Ön sikerét. Motiválja közönségét. Javítsa imidzsét. Legyen üzenete valóban hatásos. Ha a Sharppal játszik egy csapatban, a lehetőségek határtalanok... és minden pillanat tökéletes a nagyszerű teljesítményhez.

 • Látványos képernyőméret

  Legyen üzenetének nagyobb hatása

  Számít a méret — és napjaink versengő világában egy nagyképernyős Sharp interaktív kijelző rendszer óriási különbséget jelenthet üzenete eljuttatásában. Az akár 80 hüvelykes (80"-es képátló) képernyővel is elérhető Sharp BIG PAD interaktív kijelző rendszerek látványos HD tisztaságú képet nyújtanak, életre keltve előadásait.

 • Látványos képminőség

  Egyenletes fényerő alacsony energiafogyasztással

  A Sharp UV2A technológiája ragyogó színű képeket nyújt, és a full array háttérvilágítás az energiatakarékos fehér LED-eket egyenletesen oszlatja el az egész panelen, egységes fényerőt és jobb szöveg olvashatóságot biztosítva.

  A plazma képernyőknél kb. 5-ször nagyobb fényerő

  Modell

  Sharp PN-70TB3 70" osztály
  (69 1/2" képátló LED-LCD)

  Jellemző
  fényerő
  300 cd/m2


   

  Modell
  Sharp PN-70TB3 70" osztály
  (69 1/2" képátló LED-LCD)

  Jellemző
  energiafogyasztás

  225 W

   

 • Felhasználóbarát Sharp Pen Software™ felület

  Irányítsa minden előadását profiként

  Az érintő toll segítségével kezelhető felhasználóbarát szoftveres felületet egyszerűen elindíthatja és megjelenítheti — egy átlátható módon elrendezett ikonokkal rendelkező menüben egyszerűen elérheti a toll beállításait és funkcióit. Mindegyik érintőtoll saját dedikált menüvel rendelkezik, ami akkor is megjeleníthető, ha egyszerre épp négyen írnak a képernyőre. A toll beállítások (szín, vonal vastagság) minden egyes érintőtollra külön-külön megadhatók (a funkció gombokkal).

  Előadások érintésre

  Teljesítmény, egyszerűség és kezelhetőség terén semmi sem körözheti le a Sharp interaktív kijelző rendszerét. Az Advanced Optical észlelési technológia és az infravörös kettős érintés érzékelés nagyobb pontosságot biztosít, jobb használhatóságot és nagyobb pontosságot eredményez. Terveket hozhat létre, megjelölheti a kulcsfontosságú témákat, jegyzetekkel láthatja el a fájlokat, majd megoszthatja a megjelölt dokumentumokat vagy papírra nyomtathatja őket későbbi felhasználáshoz.

 • MFP csatlakoztathatóság

  Színes szkennelésre képes Sharp MFP-vel beolvasott dokumentumok és képek közvetlenül importálhatók a toll szoftverbe a BIG PAD képernyőn való megjelenítéshez. A képernyőn megjelenített képadatok, beleértve a jelöléseket is, elmenthetők egy PC-re, vagy egy MFP-n közvetlenül kinyomtathatók.

 • Intelligensebb munka a Touch Display Link révén

  A Touch Display Link 2.01 szoftver támogatja a hatékony és sokoldalú kommunikációt. A képernyő tartalma, beleértve a kézzel írt jegyzeteket és rajzokat, valós időben, egyszerre látható a BIG PAD képernyőn és a mobil eszközökön (pl. PC-n, táblagépen és okostelefonon). A Touch Display Link támogatja az interaktív prezentációkat, élénk megbeszéléseket, és a papírmentes találkozókat, üzleti és oktatási környezetben egyaránt.

  A Touch Display Link az alábbi interaktív funkciókat teszi lehetővé a vezeték nélküli hálózaton keresztül összekötött BIG PAD képernyő és mobileszközök között: a képernyőn látható tartalom megosztása

  • fájlok átvitele
  • interaktív írás és rajzolás a képernyőre
  • a BIG PAD távirányítása a mobileszközről

  Akár 50 mobil eszköz is csatlakoztatható, ebből 3 egyidőben.

  A fájlok akkor is továbbíthatók a mobileszközök között, ha nem csatlakoznak a BIG PAD képernyőhöz.

  A felhasználók rögzíthetik a képernyőképet és elmenthetik saját mobileszközükre személyes jegyzetek készítéséhez (saját emlékeztető).

  A Touch Display Link képes két, azonos hálózaton (intranet, VPN, stb.) lévő BIG PAD kijelzőt összekapcsolni, lehetővé téve így a nagyképernyős interaktív kommunikációt.

   

  1 - A csatlakoztatható mobileszközök száma az alábbi feltételektől függ.

  • LCD monitorok
   • PN-70TA3/60TA3 előre telepített szoftverrel használva: Max. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 a mellékelt szoftver CD-ROM-mal használva: Max. 50
  • OS  — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - operációs rendszer igény:

  • PC-k: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Táblagépek: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Okostelefonok: Android, iOS

  3 - 20 vagy több mobileszköz csatlakoztatásához legalább két LAN hozzáférési pont szükséges.