Kapcsolat

Sharp Optimalizált Signage Megoldások

A Sharp igényes digital signage azaz digitális tartalomszolgáltató rendszereket kíván biztosítani ügyfeleinek, ezért megnyitotta Androidos SoC (egylapkás) platformját a jelentősebb signage szoftverfejlesztő cégek exkluzív csoportja számára partnerprogramján, a Sharp Open Architecture Platformon keresztül. A platform lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyedi szoftvereket használjanak, melyek jobban megfelelnek üzleti signage rendszereik által támasztott igényeknek.

A Sharp Europe jelenlegi partnerei: CityMeo, Instoremedia, Navori és Stino.

A CityMeo egy professzionális, képernyős kommunikációt szolgáló kulcsrakész megoldás, amit vállalkozása sikerének növelésére terveztek.

Az Instoremedia AB egy 2004-ben alapított, digitális tartalomszolgáltató rendszerekkel foglalkozó svéd cég, amely szoftveres megoldásokat kínál olyan vállalatok számára, amelyek különböző platformokon (például Windows és Android) keresztül kívánnak kommunikálni ügyfeleikkel.

A Navori a digitale signage szoftverek terén 20 év tapasztalattal rendelkező svájci vállalat.

A StiNO egy audiovizuális kommunikációs megoldásokhoz tervezett digital signage szoftver német gyártója, amely a sziget-szerűen telepített eszközökkel, a nagyméretű hálózatokkal és felhőalapú szolgáltatásokkal egyaránt használható web-alapú tartalomkezelő szoftvereket kínál.

Kérjük, rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a további frissítésekért, vagy lépjen velünk kapcsolatba, ha Ön is Sharp Open Architecture Partnere kíván lenni.