Kapcsolat

Optimalizált szoftvermegoldások

Vezessen akár egy kis munkacsoportot, egy forgalmas részleget vagy egy jól működő nyomdát, a Sharp multifunkciós nyomtatók (MFP-k) mindig nagyszerű választást jelentenek nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez. De tudta, hogy ennél jóval többre képesek, ha optimalizált szoftvermegoldásainkkal kiegészítve használja őket?

A dokumentumkezelés minden szakaszának fejlesztésére kínálunk szoftvermegoldásokat, így a dokumentum felügyelet, a munkafolyamat kezelés, a dokumentumok biztonságos tárolása, a dokumentum szkennelés és számos további terület. Nálunk mindent megtalál, amire a termelékenység és a költséghatékonyság fejlesztésénél szüksége lehet.

 • Kibocsátás kezelés

  Optimalizált nyomtatási megoldásaink segítségével egyszerűen vezérelheti nyomtató parkját és csökkentheti költségeit. A kibocsátás kezelő szoftver segítségével például pontosan megállapíthatja, hogy kik, mikor és mennyit használják nyomtatóit. Szabályozhatja a hálózatához csatlakoztatott összes nyomtató elérhetőségét, a felhasználók hozzáférési jogát. Ezenkívül olyan adatokat is biztosít, melyek alapján eldöntheti, hogy az optimális hatékonyság érdekében a megfelelő nyomtatók a megfelelő helyen vannak-e elhelyezve.

 • Dokumentum rögzítés

  Optimalizált lapolvasás megoldásaink gyorsaságot és hatékonyságot biztosítanak a dokumentumok rögzítéséhez. Szkennelés, indexelés, archiválás, továbbítás, visszakeresés: mindezek az időigényes feladatok elvégezhetők akár automatikusan szkenneléskor, vagy másodpercek alatt az MFP érintőképernyős kezelőpaneljén lévő ikonok megérintésével. A dokumentum rögzítés sohasem volt ennyire egyszerű.

 • Mobil alkalmazások

  Mindannyian telefonokra és táblagépekre támaszkodunk, hogy kapcsolatban maradjunk és hozzáférjünk az információkhoz. Optimalizált mobil megoldásaink lehetővé teszik, hogy teljes mértékben integrálják a legkülönbözőbb mobileszközöket saját hálózatukba. Valamint egyszerű megoldást is kínálunk az embereknek a telefonról, táblagépről és laptopról történő nyomtatáshoz, illetve mobil alkalmazásunk segítséget nyújt nekik a dokumentumok biztonságos szkenneléshez és megosztáshoz, amikor távol vannak az irodától.

 • Dokumentumkezelés és dokumentum munkafolyamatok

  Optimalizált munkafolyamat megoldásaink az ismétlődő feladatok egyszerűsítésével a csapat minden tagját segítik a hatékonyság növelésében. Most már beszkennelhet egy dokumentumot és közvetlenül elküldheti annak a személynek, alkalmazásnak vagy vállalati részlegnek, amelynek szüksége van rá.

  A Sharp dokumentumkezelő szoftvere elérhetővé teszi a felhőben vagy saját szerverein az üzleti szempontból kritikus információkat az arra jogosult alkalmazottaknak, bármikor, bárhonnan, szinte bármilyen eszközről, például telefonról és táblagépről is.

 • Eszközkezelés

  A nyomtatók, másolók és MFP-k folyamatos figyelmet igényelnek - legyen szó akár csak festékkel és papírral való ellátásukról. Hacsak néhány nyomtatója van, vagy akár száz eszköze, a Sharp Optimalizált kezelő megoldásai és eszközkezelő szoftvere megkönnyítik az életet. A megakadások minimalizálódnak, a leállások csökkennek és a termelékenység minden munkacsoportban egyenletes marad.

 • Nyomdai előkészítő és feladatkezelő szoftver a nyomdagép kategóriájú nyomtatókhoz

  A nyomdai környezetekhez optimalizált nyomdai előkészítő és feladatkezelő megoldásokat kínálunk. Az intuitív fogd-és-vidd felület egyszerű irányítást biztosít minden munkához, lehetővé téve a kimeneti eszköz kiválasztását, a munkák rangsorolását, a munkaterhelés elosztását és még sok minden mást is.

  A praktikus Feladat előnézet funkció lehetővé teszi a feladatok ellenőrzését, a nyomtatás elindítása előtt, a nagyméretű munkákat megoszthatja különböző készülékek között, megkétszerezve vagy akár megháromszorozva a tényleges kimeneti sebességet. Az elektronikus feladat nyilvántartás használatával felgyorsíthatja és egyszerűsítheti a munkafolyamatot.