Kapcsolat

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

A Sharp Managed Print Services (Menedzselt nyomtatási szolgáltatások) olyan nyomtatási szolgáltatásokból áll, amelyek a dokumentum munkafolyamatokat hatékonyabbá és olcsóbbá teszik azáltal, hogy megfizethető hozzáférést biztosítanak olyan speciális nyomtatás kezelési ismeretekhez, amelyekkel nem rendelkezik házon belül.

Akár 30%-os, azonnali költségmegtakarítás is elérhető a segítségükkel*. De ez még nem minden! Menedzselt nyomtatási szolgáltatásaink jóval többet jelentenek egyszerű költségmegtakarítási megoldásoknak: növelik a hatékonyságot minden feladat esetében, attól a másodperctől, hogy a "nyomtatás", a "szkennelés" vagy a "másolás" gombra kattintanak egészen a kész dokumentumok elkészítéséig, továbbításáig vagy tárolásáig.

Mi az a Menedzselt nyomtatási szolgáltatás?

Minden Menedzselt nyomtatási szolgáltatás célja, hogy egy központosított megközelítést alkalmazva kiküszöbölje a felesleges adminisztrációt, a költségeket minimalizálja és javítsa a termelékenységet. De a nyomtatási szolgáltatások eltérőek lehetnek (és kell lenniük) az adott szervezet igényeihez igazodva.

Mindig szem előtt tartva a jövőt, a Sharp Menedzselt nyomtatási szolgáltatásait egy jól bevált ötlépéses folyamat keretében biztosítjuk, közvetlen szükségleteinek alapos felmérésével kezdve, majd Önnel együttműködve határozzuk meg és hajtjuk végre azt a stratégiát, amely támogatja a jövőjét.

Testre szabott nyomtatási szolgáltatások

Bár minden vállalkozás más és más, nyomtatási szolgáltatás szakértőink tudják, hogy mindenki hatékonyabban tud dolgozni, ha gyorsan és könnyen hozzáférhet azokhoz a készülékekhez, amelyek legjobban kielégítik nyomtatási, szkennelési, másolási és dokumentumkezelési igényeit, és mindemellett a felhasználói élmény is pozitív.

Ezért azon túl, hogy megvizsgáljuk mennyit költ nyomtatásra, alaposan áttekintjük azt is, hogyan dolgozik valójában a dokumentumokkal. Megvizsgáljuk, hogy vannak-e olyan nyomtatók vagy multifunkciós nyomtatók (MFP-k), amelyek kihasználatlanok (korlátozva ezzel a befektetés megtérülését) vagy túlterheltek (ami csökkentheti a megbízhatóságot). Tanácsot adunk azzal kapcsolatban, hogy megfelelnek-e a célnak. Továbbá azt is megnézzük, hogy ki használja a nyomtatókat, milyen célra és mennyi hulladék keletkezik.

Mindezeket a kérdéseket és számos továbbit megvizsgálunk, hogy egy olyan személyre szabott Menedzselt nyomtatási szolgáltatást biztosíthassunk, amely azonnali eredményeket biztosít, és a jövőre is felkészíti Önt.

Mindent nyomon követhet

Tényszerűen tudni fogja, hogy Menedzselt nyomtatási szolgáltatásunk a várakozásoknak megfelelően teljesít, mivel negyedéves jelentéseket készítünk Önnek könnyen érthető formátumban, pontos adatokkal és számokkal. És nem csak az összköltségekről, hanem a finom részletekről is.

Ezen felül, ha valami fejleszthető (például új munkafolyamatok alkalmazásával vagy az elöregedett eszközök cseréjével), megmutatjuk hogy mit tehet és segítünk kivitelezni. Egy folyamatosan fejlődő kapcsolat lesz közöttünk, amelyben megbízhat és biztos lehet benne, hogy a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és minimális költségszintekkel a legjobb teljesítményt kapja.

Munka, ahogy Önnek a legjobb

A Sharp Menedzselt nyomtatási szolgáltatásainak minden komponense teljesen konfigurálható és bármikor megváltoztatható. Azaz bárhogyan is szeret dolgozni, és legyen csak néhány nyomtatója vagy egy teljes flottája, a Sharp Menedzselt nyomtatási szolgáltatásai minden eddiginél egyszerűbbé, olcsóbbá és produktívabbá teszik napi munkáját.

* Forrás: Gartner 2013 "Az aktív nyomtatás kezelési megoldások 10-30%-kal csökkenthetik irodai nyomtatási költségeit."