Kapcsolat

Iparágak

A megfelelő LCD monitor kiválasztása kulcsfontosságú. Valahányszor ránéz valaki - legyen akár egy vásárló, egy kolléga vagy egy konferencia résztvevő  - a digitális signage minősége és fénye erős és maradandó benyomást tesz.

A kereskedelmi kijelző és a digitális signage képernyő kínálatunk monitorok széles választékát is magában foglalja speciális alkalmazásokhoz. Tárgyalókban, nagy tárgyalótermekben és osztálytermekben például a BIG PAD interaktív  táblák megkönnyítik a kommunikációt, ha komplex témáról van szó, ösztönzik az együttműködést és a közös részvételt.

Kiskereskedelmi területeken a 4K kijelzők impresszív, figyelemfelkeltő élességgel közvetítik üzenetét, melyek megállítják az embereket és megragadják figyelmüket.

Vállalati signage megoldásaink ideálisak hirdetésre és loop-olt videók levetítésére információs és szórakoztató céllal nyilvános eseményeken, bemutatótermekben, kereskedelmi bemutatókon, kiállításokon és lobbikban.

Bármit is keres Ön, a megfizethető, közvetlen használatra való LCD monitoroktól az impresszív, lenyűgöző 4K kijelző falakon át az egyéb termékeken keresztül, biztosan talál olyan Sharp digitális signage megoldást, amellyel hatással lehet a környezetére.

 • Oktatás

  Hozzon létre modern tanulói környezetet az oktatás bármely szektorában. Általános iskolákban, középiskolákban, főiskolákon, egyetemeken és azon túl, a vállalati képzéseken és a felnőttoktatásban is a tanulók jobb bevonása és eredményesebb ösztönzése érhető el innovatív professzionális megjelenítőinkkel. Annak ellenére, hogy készülékeink fejlett nagy felbontású, érintőképernyős technológiával rendelkeznek, és vezeték nélküli hálózatokon keresztül más eszközökkel is integrálhatóak, a Sharp szakértelme biztosítja, hogy a megjelenítők kínálta előnyöket egyszerű kihasználni és a tanároknak a technológia helyett egyszerűen csak az oktatásra kell fókuszálniuk.

  Keltse életre a tanulást bármely korcsoport esetében a stimulálólag ható és részvételt ösztönző vizuális információk segítségével. A tanárok és diákok jobb együttműködése érhető el, és hatékonyabb tanulásban lehet részük a Sharp BIG PAD interaktív táblája segítségével.

  Továbbképzés

  Készítsen és adjon elő lenyűgöző, interaktív, magyarázatokkal ellátott prezentációkat, növelve a tananyag megértését és bátorítva a diákok és tanárok együttműködését egy magával ragadóbb tanulási élmény érdekében. Használja a Sharp professzionális kijelzőit előcsarnokokban, recepciókon és egyéb közösségi helyiségekben, hogy a fontos információk és hirdetmények biztosan eljussanak a diákokhoz.

  Oktatási központok

  Üdvözölje a vállalati tréning vagy felnőttképzési tanfolyam részvevőit,  tájékoztassa őket hatékony és jól látható digitális signage eszközökön keresztül már a recepción. Optimalizálja részvételüket és bevonásukat az előadások és szemináriumok során a Sharp BIG PAD interaktív kijelzőivel, érintőképernyőivel és az innovatív Sharp szoftverek segítségével, melyek fejlettebb előadásokat, hatékonyabb együttműködést és megosztást tesznek lehetővé.

  Esettanulmány: Caister School

 • Irodai tárgyalók

  A versengő vállalati világban soha sem volt nagyobb igény a pozitív és tartós benyomás keltésre. A Sharp iparág vezető fejlesztései és szakértelme lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy profitáljanak a megjelenítés új lehetőségeiből. Kezdve egy emlékezetes és látványos üdvözléstől a recepciónál, az interaktív tárgyalótermekben és videó konferenciákban rejlő lehetőségeken át, egészen a komplex és részletes pénzügyi adatok ultra high felbontású monitorokon való megjelenítéséig és az ezekkel történő munkavégzés lehetőségéig, a Sharp vizuális megoldásai által a vállalati munkakörnyezet számára nyújtott előnyök száma nem ismer határt.

  Üzleti tárgyalótermek

  Az előadásokkal és videó konferenciákkal elérhető bevonás és interakció új szintjeit érheti el a Sharp BIG PAD nagyformátumú interaktív monitorjai révén. A BIG PAD egyesíti a megjelenítés erejét a képernyőn tett megjegyzések lehetőségével, teljes megoldást biztosítva így az előadásokhoz. Használja a Sharp Touch Display Link szoftverét, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára az információ megosztását, illetve a BIG PAD és mobil eszközök közötti együttműködést, vagy telepítsen egy 20"-es érintőképernyőt a BIG PAD-del, hogy nagyobb rugalmasságot tegyen lehetővé az előadási stílusban.

  Iroda

  Változtassa irodája recepcióját emlékezetes és dinamikus környezetté, erősítve szervezete hitelességét. Az első benyomást javító és vállalata értékeit bemutató nagyfelbontású videófal kijelzőket kombinálhatja személyes, a látogatókat üdvözlő üzeneteket közvetítő önálló digitális megjelenítőkkel, professzionális, ugyanakkor barátságos hangot adva az egyes találkozóknak.

  Pénzügyi terület

  Kereskedelmi környezetben az ultra high felbontású kijelzőkkel, akár önállóan vagy több készüléket összekötve, a részletes információk maximális átláthatóságát teremtheti meg. Nagyobb termelékenységet és jobb térkihasználást érhet el kiterjedt és komplex adatokkal történő asztali munkakörnyezetben való munkavégzés során.

  Esettanulmány - BMW

 • Kiskereskedelem és signage

  Növelje a látogatók számát és javítson boltja megjelenésén a Sharp lenyűgöző professzionális megjelenítőivel, tűnjön ki környezetéből, optimalizálja a márkaidentitást és a márka felismerését. Szakértelmünk segítségével megerősítheti hitelességét; emlékezetes üzletbelső kialakításával, az üzlet egészében történő szezonális, taktikai és promóciós üzenetek kommunikációjával, illetve innovatív új módszerek bevezetésével a vásárlókkal való interakció optimalizálható és a járulékos eladások jobban ösztönözhetőek.

  Még a leginkább kihívásokkal teli és éles versenyhelyzetben működő kiskereskedelmi környezetben is képes a Sharp szakértelme és fejlett eszközei megoldást nyújtani, segítségünkkel maradandó benyomást tehet a vásárlókra és a lehetséges vevőkre.

  Kiskereskedelmi signage

  Ultra-vékony kerettel rendelkező, akár 90"-es méretben is elérhető nagy felbontású képernyőink összekötésével szemkápráztató professzionális megjelenítőket hozhat létre, megerősítheti a márkamegjelenést és feledhetetlen hangulatú üzletbelsőt alakíthat ki. Nagy fényerejű monitorjaink egyedi üzlet portált és kirakat berendezést tesznek lehetővé, míg a szezonális, taktikai és promóciós üzeneteket központilag vezérelt PC-ről kezelheti a Sharp Digital Signage szoftverét használva. A Sharp digitális kijelzőit kifejezetten úgy alakították ki, hogy fekvő és álló tájolással is működjenek, illetve, hogy a felhasználók által közvetlenül optimalizálhatóak legyenek az üzleten belüli kommunikáció során.

  Pultról történő értékesítés

  Innovatív érintőképernyős monitorjaink interaktív bemutatókat, valamint a digitális adatok vagy információk rendkívül hatékony, egy az egyben történő megosztását teszik lehetővé a vásárlói érdeklődés maximalizálásához, és a tényleges vásárlások számának növeléséhez.

  Kioszkok

  A Sharp érintőképernyős technológiája a fix kioszkokban vagy az értékesítési terminálokban való alkalmazás esetén kiegészítő vásárlói interakciót, és "keres-vásárol" lehetőségeket képes nyújtani eladói személyzet beavatkozása nélkül.

  Esettanulmány - Furla

  Esettanulmány - City Gross

 • Szabadidő és Múzeumok

  Fejlessze a különböző szabadidős tereket és erősítse meg a szórakoztatási lehetőségeket e dinamikus és igen versenyképes iparágban. Növelje a vendégek étvágyát az étteremben nagy felbontású kijelzőkkel, osszon meg videókat vagy aktív tartalmakat bárokban, klubokban és edzőtermekben az ügyfelek megnyeréséhez, teremtsen egyedi és emlékezetes hangulatot hotelek előcsarnokában és recepciójánál a hitelesség megerősítéséhez és a jobb azonosíthatóság érdekében.

  Változtassa a statikus kiállításokat és múzeumi vitrineket magával ragadó interaktív élménnyé érintőképernyős technológia és videó megjelenítők hozzáadásával.

  A Sharp tisztában van vele, hogy minden egyes felhasználó élményét optimalizálni kell. Szakértelmünket mindig annak szenteljük, hogy minden egyes lehetőséget megragadjunk ehhez.

  Éttermek és bárok

  Teremtsen vonzó és emlékezetes környezetet többképernyős aktív tartalommal vagy videókkal nagyfelbontású megjelenítőinket alkalmazva. Mutassa be az ételeket, árakat, akciókat hatékony kommunikációval, digitális signage eszközeinket használva, vagy vezessen be új rendelési formát az asztalba építhető érintőképernyős megjelenítőink segítségével.

  Hotelek

  Nagyformátumú megjelenítőink segítségével tegyen felejthetetlen első benyomást a vendégekre, a recepción történő fogadás pedig legyen igazán meleg. Tájékoztassa a vendégeket a képernyőkön keresztül akár éjjel-nappal a tudnivalókról, kimondottan folyamatos használatra tervezett eszközeinkkel.

  Kiállítások és múzeumok

  Hozza ki a legtöbbet a kiállított alkotásokkal történő interakcióból UHD felbontású képernyőinkkel, melyek lehetővé teszik a művek legapróbb részleteinek közelről történő megcsodálását is, míg a Sharp monitorokba épített érintőképernyő technológiája révén a látogatók számára lehetséges a legérdekesebb részek pontos kiválasztása és megcsodálása.

  Esettanulmány - Photographers' Gallery

 • CAD & Tervezés

  Büszkék vagyunk rá, hogy a tökéletesség és az innováció iránti elkötelezettségünk találkozik a tervezést végző szakemberek igényeivel, akik számára a monitor alapvető eszköz munkájuk ellátásához. Az ultra nagy felbontású IGZO monitorjaink abszolút képminőséget és a legapróbb részletek pontos megjelenítését biztosítják, mindezt kivételes színhűséggel. A Sharp érintőképernyős technológiája lehetővé teszi a CAD tervezők, a kreatív és grafikus szakemberek, valamint a videojáték-fejlesztők számára, hogy közvetlen kapcsolatuk legyen a képpel, és kivételes részletességet élvezhessenek azt a maximális pontosság érdekében, dolgozzanak akár egérrel, vagy stylus tollal.

 • Közlekedési infrastruktúra

  Érthető tájékoztatás nagyobb tömegeknek és közlekedőknek még a fizikailag komoly kihívást jelentő körülmények között is. Tudjuk milyen kihívást jelent a folyamatos, 24/7-es működés a magas portartalmú, vibrációval és hőingadozással jellemezhető helyszíneken: a Sharp szakértelme abszolút megbízhatóságot és tartósságot biztosít. Az innováció és tökéletesség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően nagyfelbontású LED-es nagyképernyős készülékeket kínálunk egészen 90"-es méretig, hogy a komplex és folyamatosan változó részletek olvashatóságát biztosítsuk erősen megvilágított vagy nappali fény mellett is. Minden megjelenítőnket úgy terveztük, hogy fekvő vagy álló tájolással is telepíthető legyen.

  Digitális signage

  Maximalizálja kiskereskedelmi bevételeit és a nagyközönség elérését nagy forgalmú helyszíneken a Sharp vezető digitális signage kijelzőivel, melyeket kifejezetten az ilyen helyszínek fizikai körülményei által támasztott kihívásokhoz terveztek, tartós használatra.

 • Kölcsönzés és színpadtechnika

  Aknázza ki a méret erejét egy drámai hatást keltő, szemkápráztató, nagyformátumú videófal segítségével. Erőteljes és emlékezetes vizuális fókuszpontot alkothat bármekkora méretű rendezvényen a flexibilis modulokból álló videófal technológiával. Innovatív ultravékony kávájú képernyőink modulárisan használhatók, hogy megfeleljenek bármely rendezvény pontos követelményeinek. Az egyes kijelzők mérete akár 90" méretű is lehet, különböző fényerő módokkal, a képminőség pedig minden körülmény között, mindig optimális lesz.

  Legyen szó akár egy koncertről, egy kiállításról, egy vállalati rendezvényről, vagy egy sportesemény reklámtábláiról, állandó vagy ideiglenes jelleggel, a Sharp szakértelme révén biztos lehet benne, hogy bármekkora közönségre pozitív és lenyűgöző hatást gyakorolhat.

 • Egészségügy

  Ha az abszolút pontosság és a kiváló láthatóság nem csak kívánalom, hanem alapvető fontosságú, akkor a Sharp szakértelmére és vezető fejlesztéseire van szükség. Az interaktív, nagyformátumú érintőképernyős technológia és az UH felbontású képernyők elhozzák az egészségügyi képzésbe az elengedhetetlen szintű részletességet, míg az orvos-beteg konzultáció és a fogorvosi szektor a kulcsfontosságú információk tökéletes részletességű megjelenítésével fejleszthető.
  Technológiánk segíthet a megnyugtató hangulatú környezet megteremtésében, és lehetővé teszi a fontos üzenetek, vagy akár reklámok közlését is, pozitív és kellemes környezetté változtatva ezzel a várószobát.

  Orvosi oktatás

  Az UHD (ultra high definition) képminőség a legapróbb lényegi részek pontos megjelenítését is biztosítja, míg a Sharp BIG PAD nagy formátumú interaktív kijelzői megjegyzések rögzítésére alkalmas szoftverrel kiegészítve sokoldalú, teljesen interaktív és vonzó tanulási eszközök.

  Orvosi konzultáció

  Javítsa az orvos - beteg konzultációkat a képek, vizsgálati eredmények, leletek, kezelések és más vizuális információk megjelenítésének lehetőségével a Sharp UHD technológiáját és képernyőn történő bejelölés lehetőségének felhasználásával.

  Várótermi Signage

  Teremtsen pozitív és megnyugtató környezetet a Sharp megjelenítőivel, melyek a műtéti információk érthető és aktualizált kommunikációját teszik lehetővé, továbbá a várakozó betegek szórakoztatásáról is gondoskodhatnak, és kiegészítő bevételt is generálhatnak kapcsolódó reklámok bemutatásával.

  DICOM képalkotás

  A DICOM képek egyszerű megtekintése orvosi és gyógyászati alkalmazásokban a legújabb vezeték nélküli BIG PAD termékekkel, melyek beépített DICOM emulációs üzemmóddal rendelkeznek.

 • Műsorszórás és utómunka

  A tökéletesség és az innováció iránti elkötelezettségünk jól tükröződik, abban, hogy milyen széles körben használják bizalommal a Sharp megoldásait a műszakilag számos kihívást jelentő professzionális televíziózásban és videó készítésben, legyen szó akár stúdiókról, helyszíni forgatásról, vagy speciális utómunkákat végző stúdiókról.

  Egészen a professzionális műsorok prezentációs eszközeitől vagy a stúdiók nagy formátumú videófal háttereitől, az UHD felbontású kontroll- és helyszíni monitorokig, a Sharp szakértelme a  legigényesebb szakemberek által megkövetelt képminőséget és részletes technikai ellenőrzést biztosítja.

  Utómunka és vágás

  Ezek a kihívást jelentő professzionális környezetek a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtó kijelzőket követelik meg, többek között abszolút képminőséget, színhűséget és a képbeállítások teljes szabályozhatóságát igényelve. A Sharp professzionális kijelzői természetesen képesek ezeket az alapvető elvárásokat teljesíteni.

  Kamerák előtt

  A Sharp technológiája további vonzerőt ad a stúdió belsőknek, legyen szó akár csak egyetlen, vagy akár több, vékony kávájú UH felbontású kijelzőről, melyekből többképernyős videófal hátterek építhetők. A BIG PAD interaktív képernyőink megkönnyítik az olyan népszerű sportok, mint a futball vagy a motorsport eredményeinek elemzését.

  Kamerák mögött

  Mivel a helyszíni és a kamera kontrol monitorokkal szemben támasztott professzionális igények egyre magasabbak, így a mi elkötelezettségünk is egyre erősebb, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk. UHD monitorjaink egyrészt normál műsorsugárzási képminőséget, színhőmérséklet szabályozást, másrészt overscan és underscan képességet biztosítanak, így a szakemberek teljes mértékben ellenőrizhetik és pontosan szabályozhatják a képet akár a stúdióban, akár helyszínen dolgoznak.