Kapcsolat

Digital Signage Software

Sharp Open Architecture Platform

A Sharp Open Architecture Platform partnerprogramján keresztül a digital signage vállalatok exkluzív közösségével állunk kapcsolatban, hogy az Ön cége a lehető legjobb digital signage szoftvert használhassa kijelzőin. Professzionális okos kijelzőink PN-B/M és PN-HB/HM sorozatában, valamint PN-TH1 interaktív kijelzőinkben megtalálható Android™ rendszerű egylapkás (SoC) platformunk révén a képernyők tökéletes megoldást jelentenek útbaigazító vagy kioszk funkciókra. A rendelkezésre álló megoldásokat egyedi üzleti igényei szerint testreszabhatja.

A TeamViewer alkalmazást is használhatja, ami távolról történő támogatást és vezérlést tesz lehetővé bármikor. Segítségével távolról kapcsolódhat és jeleníthet meg tartalmakat számítógépeken, mobileszközökön és IoT eszközökön.
Tudjuk, hogy a digital signage piac fejlődésének egy izgalmas pontjához érkezett. Egy felmérés keretében megkérdeztük a Sharp Open Architecture Platform partnereit, hogy mondják el a piaccal kapcsolatos megfigyeléseiket és előrejelzéseiket. Nézze meg a videót és töltse le a Merre tovább? Digital signage 2020 jelentést.

A tartalomkezelő szoftvernek kell minden megoldás középpontjában lennie. A teljes mértékben méretezhető, kontextus-alapú és adatközpontú Cenareo támogatja a kreativitást és eredményeket biztosít most és a jövőben is. 32 országban több ezer képernyővel rendelkező több száz cég bízik szakértelmükben, hogy intelligens algoritmusokat biztosítanak a piac legrugalmasabb, legintelligensebb és egyszerű CMS-én keresztül. A kiskereskedelem, a vállalati kommunikáció, a DOOH, a programozás és a képernyőn keresztüli bevételgenerálás csak egy kattintásnyira van a Cenareo intuitív digital signage megoldásával.

 

 

Látogasson el a Cenareo oldalára

A Databeat fejleszti és forgalmazza a DatabeatOMNI-t, egy egyszerűen használható digital signage szoftvert, amely bárhonnan lehetővé teszi a tartalmak képernyőn történő megjelenítését bárhová. A DatabeatOMNI segítségével hatékonyan és biztonságosan kezelheti, ütemezheti és teheti közzé a tartalmakat akár több képernyőre is. Az elkötelezett csapattal és digital signage terén szerzett15 éves tapasztalattal rendelkező vállalatra több mint 900 ügyfél és több ezer felhasználó bízta már rá digital signage igényeit.

 

 

Látogasson el a Databeat oldalára

A több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Deneva okos digitális megoldásokat fejleszt, amelyek segítik az ügyfeleket a felhasználói élményük és márka imázsuk fejlesztésében. Rugalmas szoftverük révén a digital signage hálózat könnyen testreszabható és központilag kezelhető akár több nyelven is. A Deneva megoldást az európai digital signage gyártó, az ICON Multimedia fejlesztette ki.

 

 

Látogasson el a Deneva oldalára

Az Egyesült Királyságban működő Digital Media Systems az 1. szintű hardvert a squareVIEW DS szoftverükkel integrálja, hogy testreszabott, vonzó és egyedi megoldásokat hozzon létre, amelyek emlékezetes üzeneteket és az értékesítés növekedését eredményezik a kiskereskedelmi környezetben. Az elmúlt 15 évben több száz kiskereskedelmi és blue-chip ügyféllel működtek együtt, több mint 5000 kijelzőt telepítettek, testreszabott megoldásokat kínálva a back office kommunikációtól a bolti digitális kirakat megoldásokig.

 

 

Látogasson el a Digital Media Systems oldalára

Az easescreen minden eddiginél könnyebbé és hatékonyabbá teszi a digitális kommunikációt a nemzetközi piacon történt 1999-es megjelenése óta. A digital signage iparág egyik úttörőjeként és saját felhasználóbarát szoftverével a világ egyik vezető márkájává vált. A nagy teljesítményű, moduláris szoftvere segítségével a digitális hirdetési és információs rendszerek egyedileg tervezhetők és egyedi  célcsoportokra fókuszálhatók.

 

 

Látogasson el az easescreen oldalára

Az iDiD egyesít mindent, amire szüksége lehet egy digital signage megoldás esetében. A tartalomkezelés a modern webalkalmazás révén egyszerű és gördülékeny, a vizuális szerkesztés pedig nem csak jól néz ki, hanem intuitívvá is teszi a munkafolyamatot. Az ügyfelek könnyedén megtervezhetik a sablonokat, valamint a tartalmat egyszerűen elkészíthetik, frissíthetik és ütemezhetik. Az iDiD számos lehetőséget kínál a harmadik féltől származó megoldásokkal való egyszerű integrációhoz, és méretezhető felhőalapú szolgáltatás, az ügyfelek igényeinek megfelelően növekszik. iDiD - skandináv dizájn Finnországból 2006 óta.

 

 

Látogasson el az iDiD oldalára

Az Instoremedia küldetése az, hogy az érték és a funkcionalitás legjobb kombinációját biztosítsa a piacon lévő bármely digital signage platformon. 2005 óta a svédországi Stockholmban működő Instoremedia signage megoldásokat fejleszt a legkülönbözőbb méretű ügyfelek számára, a blue chip cégektől az egyetlen helyszínen működő vállalatokig, biztosítva számukra, hogy tartalmukat, amivel fel akarják kelteni a figyelmet, akkor és ott jelenítsék meg, amikor és ahol ők szeretnék, hogy látszódjon.

 

 

Látogasson el a Instoremedia oldalára

A KOKE vállalat teljes körű szolgáltatást nyújt a digitális tartalomszolgáltató megoldások terén. Az egyéni vevői igények megismerése után részletes koncepciót dolgoznak ki. A cég a kezdetektől nyomon követi a projekteket, kezdve az ötlettől egészen a teljes megvalósulásáig. A szoftverfejlesztés, a hardvereszközök kiválasztása, a tartalomkezelés és ellenőrzés jelentik fő potenciáljukat, amivel hozzásegítik az Ön cégét is a sikeres működéshez.

 

 

Látogasson el a KOKE oldalára

A svájci Navori vállalat 22 év tapasztalattal rendelkezik a digital signage szoftverek terén. Szoftver technológiájukat, a QL-t egy disztribúciós csatornán, rendszerintegrátorokon és digital signage szolgáltatókon keresztül forgalmazzák több mint 100 országban. A Navori folyamatos innováció révén hasznosítja a technológiát, innovatív szoftverét az erős belső K+F részlegnek köszönhetően házon belül tervezi és gyártja.

 

 

Látogasson el a Navori oldalára

Az NDS (korábban Net Display Systems) 1994-ben, a digitális forradalom csúcspontján fejlesztette ki az első digital signage megoldását. Nagy teljesítményű többfunkciós digitális tartalomkezelő platformjuk, a PADS4 rugalmas és skálázható megoldásokkal rendelkezik minden iparág számára. A PADS4 az adatforrásokat okos és sokoldalú signage megoldásokká alakítja, legyen szó reklámról, útbaigazító táblákról, belső kommunikációról, sorbanállás kezelésről vagy vállalati brandingről. A PADS4 támogatja a valós idejű adatintegrációt és a logikai programozást, ami dinamikus digital signage megoldást eredményez a fejlett és célzott vizuális kommunikációhoz.

 

 

Látogasson el a NDS oldalára

A NoviSign sokoldalú, web alapú digital signage szoftverének online stúdiójával gyönyörű digital signage tartalmakat hozhat létre. A felhasználók a választható több mint 20 drag and drop widget segítségével gyorsan megtervezhetik és kezelhetik is a tartalmakat, amelyek tartalmazhatnak közösségi média streameket, adatközpontú szavazásokat, szórakoztató interaktív játékokat és multimédia elemeket (videókat, RSS feedeket, HD képeket, gördülő szöveget, időjárás adatokat és számos további elemet)!

 

 

Látogasson el a NoviSign oldalára

A PublicView digital signage tartalomkezelő rendszerén keresztül az ügyfelek és a látogatók a képernyő előtt állva tájékozódhatnak, illetve cselekvésre bátoríthatja és ösztönözheti őket a rendszer. Ez a megfizethető és sokoldalú digital signage rendszer rendkívül felhasználóbarát és a felhőből működik. A rugalmas kialakítás és a számos hagyományos vagy saját kialakítású elrendezés megkönnyíti és szórakoztatóvá teszi az információs kijelzőkkel való munkát.

 

 

Látogasson el a PublicView oldalára

A ScreenCloud segítséget nyújt a vállalkozásoknak, hogy jobban tudjanak kommunikálni csapataikkal és ügyfeleikkel, mivel okos, összekapcsolt digital signage eszközeikkel átalakítja tereiket. A ScreenCloud digital signage szoftvere és az elérhető több mint 80 alkalmazás minden eddiginél jobban megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy tartalmaikat bármilyen képernyőn, bárhol megjelenítsék. Használhatják egy vagy akár több ezer képernyő vezérléséhez a világ bármely pontjáról.

 

 

Látogasson el a ScreenCloud oldalára 

A signageOS lehetővé teszi a HTML5 alapú CMS vállalatok számára, hogy egyszerűen integrálják és kezeljék a Sharp kijelzőket azáltal, hogy egyetlen kódbázist, kiterjedt tudásbázist és dokumentációt biztosít a nagy hálózatok számára. Évekig tartó fejlesztés és tesztelés után a CMS cégek távolról csatlakozhatnak és ellenőrizhetik, illetve nyomon követhetik a kijelzőik kiterjedt hálózatát egy modern webes felületen vagy a REST API-n keresztül a signageOS révén.

 

 

Látogasson el a signageOS oldalára

A STiNO digital signage és vizuális kommunikációs megoldásokat készítő német szoftverfejlesztő vállalat, amely több mint 25 országba szállítja az iChannel felhőmegoldást és az ePromoter belépő szintű megoldást, hogy bármilyen üzenet eljuthasson a célközönséghez. A STiNO azon kevés szolgáltatók egyike, aki változatos hardverplatformokat is képes támogatni, Windows, Android és Linux operációs rendszerekkel rendelkező PC-ktől egészen a SoC rendszerekig.

 

 

Látogasson el a STiNO oldalára

Az sDS egy teljes körű digital signage megoldás, amely támogatja a modern kommunikációs formákat, és tökéletesen illeszkedik a jelenlegi marketing trendekhez. Az általa kínált lehetőségek a multimédiás anyagok reklámüzenet formájában történő sugárzásával kezdődnek, olyan dinamikus tartalmakon keresztül mint például hírek, időjárás előrejelzések, repülési menetrend, menütáblák stb. Az sDS egy nagyszerű értékesítést támogató eszköz is, amely interaktív elemeket és harmadik féltől származó rendszerekkel való egyszerű integráció képességét használja.

 

 

Látogasson el a Systail oldalára

A VIDERO® az értékesítés helyén történő digitális történetmesélés vezető szoftverplatformja. Egyedi vásárlási élmény és átfogó interaktív ügyféltájékoztatás hozható létre programozási ismeretek nélkül. Külső források csatlakoztatásával a fizikai és a digitális vásárlás világának rendkívül innovatív kombinációja érhető el, amely izgalmasan képes meggyőzni a vásárlókat és az értékesítőket.

 

 

Látogasson el a VIDERO oldalára

A wesolutions GmbH  a digital signage rendszerekre szakosodott IT vállalat. Egy okos és innovatív marketing eszközt hoztak létre az üzletben történő digitális kommunikációhoz és bemutatóhoz, WESUAL márkanév alatt. 2011 óta kínálnak olyan intuitív signage eszközöket, mint a Digital Chalkboard vagy a Digital Concierge, amelyek nemcsak megkönnyítik a mindennapi életet, hanem hatékonyan növelik az értékesítést is.

 

 

Látogasson el a WESUAL oldalára

A wizAI a digital signage rendszert mesterséges intelligenciával köti össze, rugalmas megoldásokat alkotva minden, dinamikusan megváltoztatható tartalommal bíró igényhez. A wizAI intuitív felületet és részletes statisztikákat kínál az ügyfeleknek az elhelyezett termékek felhasználásáról. A wizAI innovatív és lenyűgöző lehetőségeket kínál. Fejlessze környezetet egy digital signage rendszerrel és keltse fel bármely vásárló figyelmét.

 

 

Látogasson el a wizAI oldalára

A XopVision egy professzionális, több márkát támogató, Android alapú kommunikációs platform eszköz. Használhatják stratégiailag olyan magán vagy nyilvános helyeken elhelyezett televíziókkal, monitorokkal, okostelefonokkal, táblagépekkel vagy LED panelekkel, amelyek fő rendeltetése reklámok és tájékoztató üzenetek sugárzása. A kommunikáció ezen új módja lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy az adott márkát a bemutatott termékről, versenyképesebb áráról, reklámkampányok, akciók vagy rendezvények alapján ismerje fel.

 

 

Látogasson el a XopVision oldalára

Töltse ki az alábbi űrlapot a Merre tovább? Digital signage 2020 jelentés letöltéséhez.

loading