Kapcsolat

Üzleti laptopok

A Dynabookkal (korábban Toshiba Client Solutions) közösen ügyfeleinknek megbízható partnerkapcsolatot tudunk biztosítani kiváló minőségű üzleti laptopok és támogató eszközök és szolgáltatások terén.

Magas színvonalú szolgáltatóként, illetve az együttműködési és munkafolyamat-megoldások vezető vállalataként kivívott hírnevünk azt jelenti, hogy képesek vagyunk kiterjeszteni ezt a kapcsolatot mobil számítástechnikai igényekre, még nagyobb nyugalmat biztosítva Önnek és így több időt tölthet az üzleti tevékenységeinek fejlesztésére.

Készülékek minden dolgozónak

Valaha volt legátfogóbb és legsokszínűbb üzleti laptop sorozatunkként, a Dynabook üzleti készülék kínálatunkban (korábban Toshiba márkanév alatt) szervezete minden tagja megtalálhatja a neki ideális eszközt. A mindig úton lévőknek tervezett ultra-mobil kettő az egyben gépektől az asztaluknál dolgozó kollégáknak kínált hatékony munkaállomásig terjedő kínálatunkkal azon vagyunk, hogy minden feladatra megtalálja a megfelelő laptopot. Minden munkavállalónak a neki megfelelő laptop kiválasztása nem jelent egyúttal fejfájást a menedzselés terén: közös szoftver image, tápellátási lehetőségek és dokkoló a legtöbb modellen, így flottájának kezelését egyszerűvé és hatékonnyá tesszük. Kínálatunk minden eszköze konfigurálható úgy, hogy a Toshiba Mobile Zero klienssel is együttműködhessen - így a legteljesebb biztonságot nyújthatja a mobilitás veszélyeztetése nélkül.

Mobil munkavégzésre tervezve

Portégé

Ultra mobil PC-k 13,3"-as vagy kisebb méretben erős Intel® Core™ vPro™ processzorokkal.

Könnyű, de erős

Azoknak terveztük, akik a legjobbat igénylik a mobil számítástechnika terén. A miniatürizálás kiváló példája, egészen 13"-as képernyőméretig.

Üzleti célra

Tecra

Tökéletes megoldás a mindennapi dolgok elvégzéséhez, 14" és 15,6"-os képernyőkkel, valamint számos csatlakoztatási lehetőséggel.

Kompromisszum nélküli hatékonyság

Arra tervezték, hogy hatékony segítséget nyújtson munkájához: Tecra laptopjaink mindazt tudják, amire egy üzletembernek szüksége lehet.

Teljes körű termelékenység

Satellite Pro

Válasszon a megbízható eszközök széles választékából, a 13,3"-as mérettől egészen a 15,6"-os képátlóig.

Teljes körű funkcionalitás és teljesítmény

Minden üzleti helyzettel képes megbirkózni. A Satellite Pro modellek kivétel nélkül mind teljesítményt, megbízhatóságot és egyszerű kezelhetőséget biztosítanak.

Vállalati osztályú számítástechnikai eszköz és támogatott valóság

dynaEdge - szakértelmünk ötvözete a miniatürizálás terén

Kifejezetten a vállalkozások számára tervezett eszköz, ami segít optimalizálni az első vonalakban dolgozó munkavállalók hatékonyságát - akár távolról, akár a helyszínen.

 

 

Ha felkeltettük érdeklődését, jelezze nekünk és egyik értékesítési csapatunk kapcsolatba lép Önnel

loading