Kapcsolat

Üdvözöljük a Sharpnál!

A Sharp több mint 100 éve alkot olyan egyedülálló termékeket és megoldásokat, melyek a háztartásokat és az üzleti életet szolgálják. Hitvallásunk ma is ugyanaz, mint akkor: kiválóságra törekvés.

Történetünk egy mindig-hegyes mechanikus ceruza (innen ered nevünk, az angol Sharp (hegyes) szó alapján) feltalálásával kezdődött, és innovatív termékek folyamatos sorával folytatódott. Például mi forgalmaztuk az első japán televíziókat és rádiókat, valamint a világ első LCD-s számológépeit. De ez csak a kezdet volt.

Egy évszázad elmúltával is folytatjuk az innovációt díjnyertes termékekkel olyan különböző területeken, mint a dokumentum megoldások, a menedzselt szolgáltatások, a megjelenítési megoldások, az energetikai megoldások és a POS termékek piaca.

Inspirált design

Kutatás-fejlesztésünk hajtóereje nemcsak a meglévő termékek jobb változatainak létrehozása, mi többre törekszünk. Az otthonokban, a munkahelyeken és e kettő  között mindenhol az a küldetésünk, hogy olyan egyedi termékeket és megoldásokat hozzunk létre, amelyek javítják az emberek életminőségét a világ minden táján.

Az üzleti életben díjnyertes termékeink segítenek a költségek csökkentésében és a termelékenység növelésében, az információ áramlását könnyűvé és biztonságossá téve.

Az otthonokban fogyasztó elektronikai termékeink fokozzák az Ön kényelmét és otthoni szórakozását, valamint fejlett napelem- és energiagazdálkodási rendszereink csökkenthetik széndioxid-lábnyomát és pénzt takaríthatnak meg Önnek.

 

Sharp és a környezet

Mi a Sharpnál nagyon komolyan vesszük környezetvédelmi felelősségünket. A terméktervezéstől a gyártásig, a csomagolástól az energiafogyasztáson át a termék életciklus végén történő kiselejtezésig minden tőlünk telhetőt megteszünk a hulladék csökkentése és az erőforrások megőrzése érdekében.

Sharp dokumentum megoldások

A Sharp nyomtatók folyamatosan fejlődő, széles választékát gyártja, a kompakt, mégis hatékony készülékektől a modern nyomdák számára gyártott nagyteljesítményű nyomdagépekig. Minden készülék kiegészíthető a Sharp optimalizált szoftvermegoldásaival a nagyobb termelékenység és a kiváló befektetés megtérülése érdekében.

Sharp megjelenítési megoldások

A Sharp gyártja a világ legfejlettebb síkképernyős megjelenítő eszközeit. Interaktív képernyőink, videó falaink, nagyformátumú kijelzőink digital signage célokra, a professzionális megjelenítőink vezérlőtermekbe, kiskereskedelmi központokba, TV stúdiókba, tervező stúdiókba ideálisak és igazából bárhová, ahol a kiváló minőségű képernyők elengedhetetlenek.

Sharp menedzselt szolgáltatások

A Sharp menedzselt szolgáltatások átalakítják a termelékenységet, javítják az irodai munkafolyamatok at a dokumentum életciklus egésze során, valamint biztosítják, hogy az IT infrastruktúrája, szerverei és hálózata megbízható, biztonságos és hatékony legyen.

Sharp Napenergia

A Sharp kiváló minőségű napelemeket kínál lakó- és kereskedelmi ingatlanok tetőszerkezetére vagy szabadon álló telepítéshez.

Továbbá, lehetőséget kínál a közös napelemes projektek fejlesztésére.

A napenergia-megoldások biztosítása több mint 60 éve a Sharp alapvető szakértő tevékenysége.