Kapcsolat

Hasznos információ

Üdvözöljük a Sharp Ügyfélszolgálat oldalon! Ezen az oldalon számos hasznos információt gyűjtöttünk össze, mint a letölthető anyagok, a területi szerviz központok adatbázisa, elérhetőségek, gyártói garancia feltételek, valamint az ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatos részletek.

Amennyiben használati útmutatót, gyártói garanciajegyet, stb. keres, kérjük, kattintson a Sharp letöltési központ menüpontra:

Ha készüléke hibás és a területi szervizt keresi, kérjük, használja a szerviz adatbázisunkat:

A SHARP üzleti partnerei számára hasznos információkat gyűjtöttünk össze az Üzleti partnereinknek oldalon. További információért kattintson a linkre:

Bármelyik Sharp megoldást vagy terméket használja és bármi is a cég igénye, támogatást nyújtunk, pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van ránk.

Fogyasztói termékek – kapcsolat

Ha támogatásra van szüksége valamelyik Sharp fogyasztói termékkel kapcsolatban, kérjük, használja az adott termék kapcsolatfelvételi adatait.

Légkondicionálok, DVD, Blu Ray:
Ha e-mailt szeretne nekünk küldeni, kérjük, használja a kapcsolat gombot.

Audio, LED TV modellek:

Egyéb modellek:
Ha e-mailt szeretne nekünk küldeni, kérjük, használja a kapcsolat gombot.

Háztartási készülékek:
Hűtőszekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő, elektromos sütő, elektromos főzőlap, indukciós főzőlap, légtisztító, plasmacluster, mosógép, mosó-szárítógép

Számológépek, E-szótárak:

Ha nem talál megfelelő elérhetőséget az adott termékhez, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt:

Alkatrész beszerzés

A SHARP eredeti alkatrészeinek széles köre megtalálható a helyi alkatrész forgalmazóknál és a területi szervizközpontokban.

Amennyiben harmadik féltől vásárol, az eladó felhasználási feltételei vonatkoznak a termékre. Kérjük, a részletekről tájékozódjon az eladónál. A SHARP nem vállal felelősséget harmadik fél weboldalának tartalmáért vagy a harmadik féltől történő vásárlásért.