Kapcsolat

Sharp Solar Energy Solutions

Élvezze a páratlan fotovoltaikus szakértelem előnyeit

Ha kiváló minőségű napelemeket keres a környezettudatos energiatermeléshez, akkor jó helyen jár. A Sharp már több mint 60 éve nyújt napenergia-megoldásokat. A Sharp eddig több mint 50 millió élvonalbeli fotovoltaikus (PV) panelt szállított világszerte, és több ezer nemzetközi napenergia-ügyfél igényeit elégítette ki.

Napelemes rendszereinket európai irodánkból értékesítjük Európai, Közel-keleti és Afrikai kivitelezők, forgalmazók és projektcégek részére. A végfelhasználók, mint például a háztulajdonosok vagy a kereskedelmi ügyfelek, a helyi kivitelezőinktől vásárolhatják meg fotovoltaikus paneleinket a telepítési szolgáltatással együtt.

Bizonyított technológia

A Sharp nagy teljesítményű napelemmodulok portfóliója lakossági, kereskedelmi és szabadföldi telepítésekhez lett kifejlesztve. PV-paneleink választékát, folyamatosan a legújabb technológiákhoz szabjuk, és minden új technológiát alaposan ellenőrzünk használat előtt, hogy biztosítsuk annak hosszú élettartamát.

Szigorúan minőségi forrásból szerezzük be az alkatrészeket, és paneleinket az IEC szabványnál szigorúbban teszteljük. Ez azt jelenti, hogy csak olyan kipróbált technológiát és napelemmodulokat kínálunk, amelyek 30 évnyi magas teljesítményt biztosítanak. Valamennyi modulunk rendelkezik az elismert intézmények, például a VDE és a TÜV tanúsítványok hosszú listájával.

A megfelelő napelem-panelek az Ön napelemes rendszeréhez

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a megfelelő PV-paneleket ajánljuk az Ön otthonához, vállalkozásához vagy szabadföldi projektjéhez. Válassza ki a berendezés típusát, és megtudhatja, miért a Sharp PV-moduljai a megfelelőek az Ön számára.

Jelentkezzen Sharp forgalmazónak vagy telepítő partnernek

PV-forgalmazóként vagy -szerelőként erős brandre van szüksége a napelemes portfólióján belül. A Sharp az a PV márka, amely már egy évszázada érdemli ki az emberek bizalmát, és amely folyamatosan újít a különböző termékkategóriákban. Tudja meg, hogyan profitálhat egy erős globális brandből, egy megbízható fotovoltaikus választékból és az Ön sikereit támogató szolgáltatásainkból.

PV-projektek fejlesztése a Sharppal

A hardverellátás mellett a Sharp a projektüzletágban is aktívan részt vesz a világ minden táján, és partnereivel közösen dolgozik a naperőművek fejlesztésén. Befektetők, földtulajdonosok és fejlesztők számára egyedülálló lehetőségeket kínálunk különböző típusú közös PV-projektek fejlesztésére.

Japán vállalatként a világ számos országában tudunk hozzáférést biztosítani a japán kormány vonzó támogatási rendszereihez a PV erőművek számára. Ugyanakkor több MW méretű, nem támogatott PPA-projektekre is rendelkezésre állunk.

Napelem panelek   |   Napenergia-támogatás   |   Napelem hírek   |   A Sharp Solarról

Kövesse a Sharp Solar EMEA-t  LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Iratkozzon fel a kivitelezőknek, forgalmazóknak és projektpartnereknek szóló napelemes hírlevelünkre itt.