Kapcsolat

Menedzselt szolgáltatások

Ha azt szeretné, hogy csapata kihasználhassa a legjobb eszközök és folyamatok biztosította hatékonyságot, egy olyan professzionális Menedzselt szolgáltatásokat biztosító cégre van szüksége, mint a Sharp.

A Sharp a magán- és a közszektorbeli szervezetek egyre népesebb körének nyújt menedzselt szolgáltatásokat, azoknak, akik olyan erőforrásokat szeretnének felszabadítani, melyek jobban felhasználhatók a kritikus fontosságú funkcióik menedzseléséhez. Ők minket választanak, mert mi megértjük igényeiket, tudjuk, hogyan lehetnek költségtakarékosak és rendelkezünk a szükséges erőforrásokkal és szakértelemmel a teljes szolgáltatás biztosításához.

Menedzselt dokumentum szolgáltatások

Menedzselt dokumentum szolgáltatásunk biztonságos és konfigurálható szolgáltatások széles köréből épül fel, amelyek a dokumentum munkafolyamat minden szakaszát képesek átalakítani, a dokumentum létrehozásának pillanatától az egészen biztonságos archiválásáig.

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

A hatékony nyomtatás érdekében a Menedzselt nyomtatási szolgáltatások a nyomtatók maximális rendelkezésre állását biztosítják kevesebb leállással és szinte minden esetben azonnali megtakarítást eredményeznek a nyomtatás költségeken, miközben javítanak minden dokumentum munkafolyamaton.

Készen a jövőre

Menedzselt dokumentum szolgáltatásaink mindegyikét egy ötlépcsős folyamaton keresztül vezetjük be - a korai megismeréstől a gyors győzelemig, a folyamatos, hosszú távú optimalizáláson át, amely az elkövetkező években is támogatja majd vállalkozása növekedését.

A Sharp optimalizált menedzselt szolgáltatásait kiegészítik az  optimalizált szoftver megoldások növekvő köre, a professzionális szervizelés és a díjnyertes hardver termékek, amelyek együttesen képesek minden hétköznapi munkafolyamatát javítani.

Vegye fel a  kapcsolatot a Sharppal és ismerje meg, hogyan képesek a menedzselt szolgáltatások segíteni az Ön vállalatát.