Kapcsolat

Megjelenítő megoldások

A kereskedelmi célú digitális signage kijelzőktől a valódi "tollal papíron" élményt nyújtó interaktív megjelenítőkig terjedően a Sharp minden igényt kielégítő megjelenítő megoldásokat kínál.

Professzionális megjelenítő megoldásaink és videofalaink ideálisak minden olyan környezetben, ahol az összetett információk egyértelmű kommunikációjára van szükség. Nagyformátumú képernyőnk a zsúfolt és forgalmas helyeken, például bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban is sikeresen továbbítja üzeneteit. A kisebb helyekre kategóriájuk legjobb üzleti megjelenítő megoldásait kínáljuk 32"-os mérettől kezdődően.

Bármilyen alkalmazási területre, igényhez vagy környezethez keres készüléket, megjelenítő megoldást kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő digitális kijelzőt.

Interaktív megoldások

A Sharp interaktív kijelző megoldásai egyszerű együttműködést, kommunikációt és megosztást tesznek lehetővé. Az egyszerű használhatóság és a kiváló érintésvezérlési tulajdonságok szavatolják, hogy a felhasználók magabiztosan összpontosíthatnak elsődleges feladataikra. A szépen kidolgozott alkalmazások bármilyen környezetben kiválóan teljesítenek és zökkenőmentes integrációt biztosítanak a meglévő szoftver és hardver elemekkel. 

A SHARP Touch Display Link sokoldalú vezeték nélküli kommunikációt és együttműködést tesz lehetővé különböző okos mobileszközökkel akár távoli helyszíneken is. Legyen szó egy tárgyalóteremről vagy egy osztályteremről, a Sharp megváltoztatja az oktatás, együttműködés és kommunikáció módját.

Professzionális kijelzők

Professzionális üzleti termékeink olyan tulajdonságokkal büszkélkedhetnek, mint a 24/7 működés, tájkép, portré és vízszintes beépítési lehetőség, magas fényerejű és nagy felbontású kijelzők, melyek révén a készülékek optimális hatást biztosítanak minden körülmények között, minden helyszínen.

Az LCD kijelzők terén elért vezető szerepünkre építve, szakértelmünket továbbra is az új technológiák fejlesztésére összpontosítjuk, hogy innovatív termékeink széles kínálatával ki tudjuk elégíteni a professzionális üzleti megjelenítés terén felmerülő minden igényt.

Iparágak

A professzionális üzleti kijelzők piaca igényes minőséget követel a legkülönbözőbb piacokon és alkalmazási területeken. Miközben minden egyes helyzet saját kihívássokkal rendelkezik, abban mind megegyeznek, hogy hatékony és megbízható megoldásokat kívánnak, amit egyedi szükségleteikhez dolgoztak ki.

A vállalati tárgyalóban történő használattól a nyilvános helyeken való kijelzőkig: a Sharp rendelkezik mindazzal a tapasztalattal és szakértelemmel, ami az egyes kategóriák legjobb megoldásainak kidolgozásához szükséges, hogy minden területen kiváló minőségű kijelzőket biztosítson.

Innovatív csúcsminőségű technológiánkra és a kiváló teljesítmény iránti elkötelezettségünkre alapozva egészen biztosak vagyunk benne, hogy létezik egy eredeti és kimagaslóan megbízható Sharp megoldás minden kihívásra, legyen szó bármelyik célpiacról.

Technológia

A Sharpnál büszkék vagyunk jó hírnevünkre, amit az LCD kijelző és érintőképernyő technológia iparág vezető fejlesztőjeként vívtunk ki magunknak. Mindezt megingathatatlan elkötelezettségünknek és az új technológiák kifejlesztésére szánt időnknek, szakértelmünknek és erőforrásaiknak köszönhetjük. Vegyük például az LCD paneljeinkben található UV2A technológiát, a Sharp szabadalmaztatott anyagainak innovatív kombinációját, ami rendkívül magas kontrasztarányt és képfelbontást tesz lehetővé, de, köszönhetően a háttérfény lehető leghatékonyabb használatának, páratlan energiahatékonysággal is büszkélkedhet.