Kapcsolat

Dokumentum megoldások

Hatékony. Intuitív. Biztonságos.

Dolgozzon okosabban, ne keményebben - bárhol, bármikor

A Sharp iparágvezető üzleti dokumentumkezelő megoldásait úgy tervezték meg, hogy fejlesszék az Ön munkavégzésének módját, legyen szó bármilyen környezetről, kezdve a kis- és középvállalkozásoktól (KKV-k) egészen a nagyvállalatokig és a közszféráig.

Színes és fekete-fehér eszközkínálatunk a kompakt A4-es irodai nyomtatóktól a belépő szintű nagyteljesítményű multifunkciós nyomtatókig (MFP-kig) terjed - mindegyikük továbbfejleszthető Optimalizált Szoftvermegoldásainkkal, ezzel támogatva a szervezetek információ alkotó, kezelő és megosztó eljárásainak átalakítását.

Arra tervezték őket, hogy segítséget nyújtsanak Önnek az információ gyors létrehozásában, miközben időt takarítanak meg és a termelékenységet is növelik. Ezen felül egyszerűen és intuitív módon használhatók, bárhonnan, bármilyen eszközzel. Adatait biztonságosan megőrzik, a rendelkezésre álló legmagasabb szintű védelemmel. Mindennek köszönhetően a Sharp dokumentum megoldásai az iparág legrangosabb díjait nyerték el.

Irodai nyomtatók

Megfizethető, mégis meglepően sokoldalú nyomtatók, amelyek akár egyénileg, akár kis irodákban és munkacsoportokban megosztva használva, gyorsan és csendesen elvégzik a munkát. A nagyobb irodák és munkacsoportok számára színes és fekete-fehér multifunkciós készülék kínálatunkból választhat, amelyek könnyedén kezelik az összes nyomtatási, másolási, szkennelési és dokumentumkezelési igényeit.

Nyomdagépek

Az erős felépítésű, gyors, nagyteljesítményű nyomtatóink ideális választást jelentenek bármely nyomda vagy vállalati sokszorosító számára. Számos vezérlő érhető el hozzájuk, és a teljesen kész dokumentumok és brosúrák széles választékát képesek elkészíteni.

Szoftver megoldások

A sokoldalú, megbízható hardver csak egy eleme a dokumentumkezelési környezetnek. Egy vagy több Optimalizált Szoftvermegoldásunk hozzáadásával csökkentheti a nyomtatási és másolási költségeit, hatékonyabban kezelheti nyomtatóit és kellékanyagait, növelheti a termelékenységet és javíthatja a biztonságot.

Díjak

Dokumentum megoldásainkat számos független szakmai szervezet vizsgálja és teszteli rendszeresen, és büszkék vagyunk rá, hogy díjnyertes MFP-k széleskörű kínálatával rendelkezünk.