Kapcsolat

A Sharpról

Az 1912-es alapítása óta a Sharp vállalat folyamatosan fejleszt új termékeket, az "Ever-Sharp" (mindig hegyes) mechanikus ceruzától, ahonnan a cég neve is származik, az első japán rádiók és televíziók forgalmazásán vagy a világ első LCD kijelzős elektronikus számológépein át, a napelemek tömeggyártásáig  és az AQUOS LCD TV kifejlesztéséig. 

Cégünk most számos piacvezető üzleti terméket kínál, köztük a díjnyertes dokumentum megoldásaink, multifunkcionális nyomtatóink és megoldásaink teljes kínálatával; a legújabb Vizuális megoldások, így a digitális signage és interaktív táblákkal; valamint ECR/EPoS rendszerek számos iparághoz és felhasználási területhez.

Mottónkat - "Tisztesség és kreativitás" - követve, valamint termékek és szolgáltatások megújítójaként a Sharp arra törekszik, hogy egyedülálló céggé váljon, mely megalkotja a 21. századi életmódot, az ügyfelekkel és partnerekkel pedig az egyes termékeken és adottságaikon túlra tekint. Új megoldásokat inspirálunk a technológián keresztül, így fontos számunkra, hogy olyan csapattal dolgozzunk, amely megfelel ambíciónknak és tökéletességre törekvésünknek.

A Sharp elkötelezett, hogy megváltoztassa az emberek életét a fejlett technológián, illetve az innováción, a minőségen, az értékeken és a dizájnon keresztül. Ismerjen meg minket jobban, az értékeinket, melyeket elkötelezetten képviselünk és melyekre erős üzleti etikánk épül, valamint innovatív termékeinkkel kiérdemelt számos díjunkat.

Cégismertető

A Sharp Electronics-nál, melyet világszerte ismernek egyedülálló elektronikai termékei és megoldásai miatt, az a kihívás számunkra, hogy a munka- és szabadidő között egyensúlyt teremtsük, olyan termékekkel, melyek jobbá teszik az emberek életét a munkahelyen, otthon és bárhol máshol a kettő között. A Sharp üzleti termékeinek használatával növelheti cége produktivitását és csökkentheti a költségeket, míg a Sharp szórakoztató-elektronikai termékei nagyobb élvezetet és kényelmet biztosítanak, és új távlatokat nyitnak.

A Sharp termékeit úgy tervezzük, hogy egyének, családok és a munkahelyi csoportok könnyedén kapcsolatba léphessenek, egyértelműen kommunikálhassanak és kibontakoztathassák kreativitásukat. A Sharp elkötelezett, hogy megváltoztassa az emberek életét a fejlett technológián, illetve az innováción, a minőségen, az értékeken és a dizájnon keresztül.

Vezérelvünk a "tisztesség és kreativitás", azzal az egyértelmű céllal, hogy megváltoztassuk az emberek életét a csúcstechnológiákon keresztül. Az eredmény nem csupán egyedi, innovatív termékek megalkotása – összhangban a mottónkkal “Olyan termékeket gyártunk, melyet mások utánozni akarnak!” - hanem új 21. századi életstílust is alkotunk.

 

Európai infrastruktúra:

Üzleti egységek:
3 üzleti egység fontos nagyvárosokban:
London: Sharp Information Systems Europe and European Headquarters
Hamburg: Sharp Energy Solutions Europe

Értékesítési irodák:
17 értékesítési pont Európa-szerte

Gyártás / K+F:
4 létesítmény Európa-szerte

Üzleti filozófiánk

Üzleti filozófiánk
Mi nem pusztán vállalkozásunk méreteit kívánjuk növelni. Hanem arra törekszünk, hogy az egyedi, innovatív technológia használata hozzájáruljon a kultúra és az emberek jólétének fejlődéséhez az egész világon. 
Vállalatunk célja, hogy alkalmazottainkkal együtt fejlődjünk, miközben megerősítjük és segítjük őket abban, hogy kiteljesítsék magukat és javuljon az életszínvonaluk.
Jövőbeli fellendülésünk közvetlenül összefügg vásárlóink, viszonteladóink és részvényeseink jólétével... valójában az egész Sharp családdal.

Krédónk

A Sharp vállalat két alapvető elvet tart szem előtt:

"Tisztesség és kreativitás"

A fenti elvek iránti elkötelezettségünknek köszönhetően igazi elégedettséget nyújt számunkra a munkánk, miközben érdemben hozzájárulhatunk a társadalom fejlődéséhez.

A tisztesség és őszinteség az emberi természet alapvető értékei
... mindig légy őszinte.

A kreativitás elősegíti a fejlődést
... mindig gondolj az újítás és a fejlesztés szükségességére.

A harmónia megerősít
... bízzatok egymásban és dolgozzatok együtt.

Az udvariasság érdem
... mindig légy előzékeny és tisztelettudó.

A bátorság az eredményes élet alapja
... fogadj minden kihívást pozitív hozzáállással.

Küldetésünk

A korai kezdetek óta az eredetiség vezérli a Sharpot. Már alapítónkat, Tokuji Hayakawa-t az őszinteség és a kreativitás szelleme hatotta át. Ez az az erő, amely ma is előre visz minket.

Minden tevékenységünk célja, hogy olyan új megoldásokat hozzunk létre, amelyek az élet, a gondolkodás és a létezés új módjait teremtik meg.

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan technológiai eszközöket hozzunk létre, amelyek elősegítik a mindennapi életet és támogatják az egyéni önkifejezést. Inspiráló és innovatív megoldásokat kínálunk, melyek révén vásárlónk önmaga lehet.

Sharp: olyan eredeti, mint Ön

Mi a Sharpnál ügyfeleinkért vagyunk.

Mindazt, amit létrehozunk, az Ön igényeinek, álmainak és vágyainak figyelembe vételével tervezünk meg. Függetlenül attól, hogy otthonába vagy munkahelyére szánja, olyan megoldást biztosítunk, amilyet keres.

Munkánk kiindulópontja annak vizsgálata, hogyan fogja termékünk vagy megoldásunk mindennapi életét vagy munkáját segíteni. Nem a technológia visz minket előre, hanem az, hogy a technológia hogyan teheti jobbá az Ön és mindenki más életét.

Mindaddig, amíg az embereknek reményei, víziói és ötletei vannak, a Sharp itt lesz, hogy létrehozza azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek valóra váltják őket.

Csak egy Sharp létezik.
Csak egy van Önből.
“Legyen eredeti!”

Karrier

Számos különböző izgalmas munkakör érhető el nálunk, a támogató csapatban, szakértői területeken és vezető szerepkörben is. Ha van ambíciója és szeretne a sikeres jövőnk része lenni, várjuk jelentkezését.

A Sharp elkötelezett az egyenlő bánásmód mellett, és ügyel a diszkrimináció kiküszöbölésére a toborzás és a kiválasztás során. Biztosítjuk, hogy egy jelentkezőt vagy munkavállalót sem érhet hátrányos megkülönböztetés közvetve vagy közvetlenül sem, az életkora, származása, fogyatékossága, neme, családi állapota, vallása vagy szexuális orientációja miatt.

Sajtóközpont

A Sharp Sajtóközpontban elérheti a Sharp Europe legújabb üzleti- és termékhíreit. Kattintson a Sajtóközleményekre a legfrissebb bejelentéseink közvetlen eléréséhez.

Amennyiben újságíróként kérdése merül fel a Sharp-pal kapcsolatban, kérjük, írjon e-mailt  a Sharp európai PR managerének.

Sharp helyi elérhetőségei

Sharp Electronics (Europe) Magyarországi Fióktelepe
 
1138 Budapest, Váci út 191. I. em.
 
Központi telefonszám: +36 1 815 2500

Email: info.sehu@sharp.eu

Sharp Global